2 week check...

Idag var det dags för Tors 2-veckors kontroll hos barnmorskorna. Check på godkänt hörseltest! Fast det hade vi redan listat ut, så fort vi tappar eller stöter i något reagerar han nämligen tydligt. Allt annat såg också bra ut, det enda lilla misslyckade med besöket var väl att han kissade på vår barnmorska. FAST. Det var en stand in för Mitra & Elisabeth, som båda var borta idag, så det kändes inte så otacksamt som det annars hade gjort! Annars gjorde den här synen mig så himla glad:
Så härligt att se hans namn uppskrivet på väggen. Har tittat på alla namn & födelsevikter i månader nu & känt det som om vi aldrig skulle hamna där, men nu så!

Kommentarer
Postat av: Jo

Wohoo! Go Tor =)

Svar: Liten downer bara att han inte är störst på listan, I mean - han är ju ändå The Good of Thunder! Vi får arbeta i kapp lite där känner jag. :)
Ida

2014-12-18 @ 23:53:06
Postat av: Ingrid

Well han slår stackars lille Levi med några hästlängder...och du ska nog vara glad att han inte slår Jack!

Svar: Jaaa, stackars lilla Levi - en sån liten fågelunge! Oj så rädd jag varit för att hantera en sån liten, känner mig liksom nog nervös med Tor ibland & han är ju en jätte i jämnförelse! Vad gäller Jack, nä jag hade inte velat att Tor skulle ha varit större än han var - men Jack hade ju kunnat få ligga precis under honom! :)
Ida

2014-12-19 @ 08:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0