Allt som är ditt är mitt...

Jag har hört att äldre syskon ofta faller tillbaka när de får en lillebror eller lillasyster - så där så att de plötsligt vill få lite spädbarnsbehandling de med. Undrar om Digby drabbats lite av en sväng av detta... För det finns liksom inget bättre än att få hänga på varje pryl som är Tor-relaterad. Har vi dedikerat en pryl till Tor blir den per automatik Digbys, enligt Digbys egen logik då. Liggdelen till vagnen, check!
Bilbarnstolen? Absolut!
Tors "filtlåda"...
& skötbordet är naturligtvis en hitt det med... En del av mig bara "Men TORS pryl, hitta något annat att sova på", en annan del låter "Åååh - titta Paul så söt han är!". Åh-delen av mig har hitintills vunnit ungefär varenda gång. Jäklar vad ägd jag är alltså.

Kommentarer
Postat av: Linnéa i Colorado

Men oh vad fina de ar!

Svar: Åh tack! De är våra pälsbäbisar som aldrig kommer att växa upp & flytta hemifrån! :) Var lite orolig för hur de skulle ta Tor innan vi fick honom, man vet ju aldrig hur djur kommer att reagera, men hitintills har det verkligen gått över förväntan.
Ida

2014-12-28 @ 00:23:44
URL: http://linneaiusa.com
Postat av: Alex

måste ju säga att de verkar varit ett smart val att köra på ljusgrå till babysakerna ;)

Svar: Ljusgrått/ljusbeige är verkligen vår melodi. Faktiskt väldigt skönt att de har i princip samma pälsfärg, hade ju blivit knepigare om en varit vit & den andra svart! :)
Ida

2014-12-28 @ 18:19:57
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0