Borttappad: Baby...

Liiite störig sak mitt huvud börjat med - nästan varje natt får jag för mig att jag tappat bort Tor någonstans i sängen. Så jag vaknar & börjar rota runt bland täcken & filtar som någon annan manisk kvinna. VART ÄR UNGEN?! Vanligtvis går det heller inte över förrän Paul vaknar & förklarar för mig att Tor ju faktiskt ligger & sover i sin egen säng, så han kan rimligtvis inte ligga i det örngott som jag just håller på & skakar runt. Nu senast fick jag för mig att "the old midwife" hade lagt in honom i påslakanet. Försökte hitta öppningen på det men lyckades inte & blev helt förstörd. Just i det här fallet låg Paul & Tor ute på soffan & vilade lite, så paniken blev närmast monumental. Vacklade ut i vardagsrummet & bara "Paul, Tor is in the duvet cover and I can't get him out!!!". Paul försökte säga att Tor ju faktiskt låg där med honom, men jag lugnade mig inte förrän: 1) jag fått Tor i mina armar 2) Paul kom tillbaka från sovrummet & berättade att han letat igenom hela påslakanet utan att hitta vare sig vår eller någon annans baby.
 
Kul att jag är så på bollen just nu... Men jag ska väl vara tacksam för att zonen för "borttappad baby" håller sig till vår säng. Hade ju varit jättejobbigt om jag fått för mig att han var ute i vårt trädgårdsskjul eller uppe på vinden!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vet verkligen inte hur jag ska kommentera det. Det är ju bra att du vill vara supersäker trots att du håller i honom =)

Svar: Nä & det är helt OK, för jag fattar inte själv! Men det är väl som när man drömmer något & har svårt att skaka av sig det när man vaknar upp, bara det då att det hela tiden involverar Tor & rädslan för att han ska försvinna.
Ida

2014-12-13 @ 12:47:08
Postat av: Alex

hahaha men gud stackare!

Svar: Ja det är ju lite tokigt, men får ju skratta åt det så här när jag är lite mer allert! :)
Ida

2014-12-13 @ 13:25:27
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Rebecka

Haha, skrattade högt! Tack för denna blogg :)

Svar: Åh vad glad jag blir - tack! :)
Ida

2014-12-13 @ 19:36:04
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahahahaha....hahahahaha.....du är för rolig:))

Svar: Samma i natt igen! Men som sagt, jag håller mig till sängen så det är inte så att jag behöver pulsa ut till trädgårdsskjulet - alltid något att vara tacksam för!
Ida

2014-12-14 @ 11:47:46
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0