Check på mobil!

Innan Tor föddes hade jag som ambition att pyssla ihop en mobil till hans säng, hade en massa uppslag men kom mig riktigt aldrig för att dra igång hela projektet & nu är det ju bara kört. Jag kan pyssla lite medan han sover, men för stunden ligger det på nivån "gör sånt jag gjort tidigare". Improvisationsförmågan/kreativiten känns inte på topp just i nuläget om vi säger så. Kastade därför in handduken när det gällde mobilen, så idag åkte vi till Target & köpte en. Blev en med zoo-tema, som verkar ha blivit vårt oplanerade barnrumstema, snurrfunktion & inbyggd speldosa:
Så rent mekaniskt är den way more fancy än vad jag någonsin lyckats tåta ihop själv... men liiiten suck för att jag inte kunde förse honom med en egentillverkad. Nåja, det är väl inte direkt som om han kommer att få gå till psykolog enbart baserat på köpesmobil. Dessutom såg knyttet rätt nöjd ut innan han dåsade bort:
& det här med att han faktiskt dåsade bort - det är ju faktiskt en liten seger i sig! Jag bara "Haha! He's asleep, long live the mobile!" medan Paul såg lite mer plågad ut & suckade lite ledset över att den endast kommer med en melodi. Hemskt tur för mig att jag har någon form av defekt i huvudet som gör att jag typ aldrig blir trött på att höra samma låt oavsett hur många gånger den spelas - för här ska Brahms vaggvisa NÖTAS!

Kommentarer
Postat av: Alex

hehe är ganska säker på att han kommer lära sig att stänga av ljud snart :) Nu förtiden märker jag inte ens att vi lyssnat på "the wheels on the bus" 25 gånger i sträck :P

Svar: Vi får väl hoppas det för hans skull - men som sagt, mig går det i alla fall ingen nöd på! :)
Ida

2014-12-29 @ 11:26:19
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Vad skönt!

Svar: Hade ju varit ännu bättre om Tor faktiskt somnat när vi slagit på mobilen... Så här långt är väl Digby gladast år den, som vanligt när det gäller baby-prylar här i huset.
Ida

2014-12-29 @ 17:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0