Hjärtevärme...

Jag blev lite deppig idag. Orkar inte riktigt gå in på varför just nu, men deppet anlände i vilket fall i form av ett brev i brevlådan. Tänk er lite ett brev i post-kategorin kvarskatt eller kravbrev på universitetsbiblioteksbok från 2005... Så jag ville mest dra täcket över huvudet & förbanna min dåliga tur/kanadas immigrationsmyndighet, för hade det inte varit för deras extremt långa handläggningstid så hade inte det här brevet dykt upp... I vilket fall, Paul åkte iväg för att lämna in bilen för nya vinterdäck & 20 minuter senare klev han innanför dörren med den här buketten:
Jag hade ljugit om jag sagt att jag inte blev helt tårögd - åh vad det värmde i hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Jo

Stor kram till dig!

Svar: Tack fina Jo! Det går över, men ibland suger det verkligen stenhårt att immigrationseländet ska ta sån himla tid i det här landet!
Ida

2014-12-16 @ 21:55:51
Postat av: sandra

kan inget annat an att halla med dig ida! Kramar

Svar: Urk, gissar på att du också haft/har problem med CIC... Har en svensk vän som flyttade tillbaka till Sverige med sin kanadensiska man när de var gravida. Pga graviditeten blev deras ansökan specialbehandlad, EN MÅNAD tog det innan han hade fulla rättigheter i Sverige. Här i Kanada... två år. Döden.
Ida

2014-12-17 @ 04:52:21
Postat av: Camilla

Tur att du har dina prinsar som lyser upp dagen för dig.
Hoppas att dagen idag är/blir bättre.
Kram

Svar: Åh de är världens bästa & idag har det verkligen känts så mycket bättre. Delvis tack vare dig, stort tack för ditt julkort - blev så glad när jag hittade det i brevlådan! Kram!
Ida

2014-12-17 @ 19:31:52
URL: http://fruek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0