Minimalt med julstämning...

Jag hade ju så gärna velat skriva något småputtrigt julglatt just nu - men dessvärre är väl julstämningen inte på topp här i huset idag. Dels är det plusgrader & regn ute (döden) & dels har en viss liten herre inte sovit speciellt mycket i natt. Vilket ledde till att föräldrarna inte tog sig upp ur sängen förrän vid 11, dock fortfarande i zombie-tillstånd. Tanken var sedan att vi skulle få en massa gjort, men istället har vi slagit till på 0 avklarade projekt. Tor kan vara lugn i typ 5 minuter, om han får vara nära & hålla handen:
Men ofta fungerar inte det heller - babygas i magen är tydligen vidrigast på denna jorden & leder till gråtattack lämpligt en såpoperastjärna...
Status på mamman då? Jävligt irriterad på allt. På mängden sömn jag fått i natt. På Mammut som är en liten pest förklädd i päls. På Paul som tyckte att det var nödvändigt att slå in ALLA små prylar vi köpt till ett julklappspaket som skulle ha sänts iväg för veckor sedan men som vi väl får vara tacksam för om det kommer iväg innan nyår. På huset som ser ut som skit just nu. På Sandra som sms:ar för 53 gången & undrar om vi fått upp vår julgran än (nä... för den är inte inköpt än, det har ju slagits in julklappar i förbannelse istället). Den enda som inte bidrar till mitt allmänt dåliga humör i nuläget är Digby - välsignade lilla katt. Ska typ låsa in mig i badrummet med honom & sniffa kattnacke tills det känns lite bättre.

Kommentarer
Postat av: camilla

Skönt att Tor blev lite bättre. Magknip på bebisar är jobbigt, både för de små och stora.

Lite tips, när barnen hade ont i magen så fick de ligga med magen mot underarmen medan man gick omkring och vaggade. Ett annat tips är att massera magen, googla på baby massage - skulle du inte hitta så kan jag leta bland våra papper. Sista tipset är att pumpa benen så att luften i magen minskar. Här i Sverige finns det pysventiler (googla) som man kan använda.

Kram och önskar er en jättegod jul!

Svar: Jättejobbigt, man lider ju verkligen med de små & det känns så hemskt när han är så ledsen & vi inte kan fixa det åt honom.
Har hört talas om pysventilen - är de bra? I så fall ska jag försöka hitta en här/be farmor skicka en.

Kram & GOD JUL!
Ida

2014-12-24 @ 08:55:09
Postat av: camilla

Jag har aldrig använt en men har kompisar som har gjort det och dom tycker den är bra. Allt är väl värt att testa för att slippa magknip.

Ibland kan magknipet höra samman vad man själv har ätit.. :/

Svar: Då ska jag höra med farmor om hon kan hitta en & skicka!
Hm... ja det var ju det där med lök & bönor... Kan dock inte komma på något speciellt som kan ha lett till allt det här ynkandet.
Ida

2014-12-25 @ 10:14:42
Postat av: Camilla

Ventilerna kan köpas på apotekt, iaf deras webbsidor. :)

Kramar till er!

Svar: Åh jättebra att veta - tack & kram!
Ida

2014-12-25 @ 23:47:30
URL: http://fruek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0