Tors första dag hemma!

Stort tack till alla som hört av sig - det gör oss så glada! Dessvärre orkar jag inte svara just nu, förlossningen gick nämligen inte alls som planerat & med det menar jag inte "planerat" så som om vi hade skrivit ett förlossningsbrev som inte följdes till punkt & pricka utan mer att det gick riktigt ordentligt fel ett tag. Tack & lov klarade vi upp situationen & vi mår bra (skriver mer om det här sen när jag läst min journal) - men orken är INTE på topp just nu. Så, för tillfället tänker jag fokusera min kommunikation med alla till bloggen, så mail är jättevälkommet men det tar nog någon dag innan jag orkar knappra något tillbaka eller lyfter på luren om någon ringer. Behöver vila i vår tysta (nåja, någorlunda tysta) lilla baby-bubbla här hemma.
 
Baby Tor (som förövrigt mätte in på 3775 g & 53 cm) har ägnat sin första heldag i huset åt att vara naken (bortsett från blöja), amma, sova, vifta med armarna & hänga med sin totalt överlycklige pappa:
Mitra har också varit på besök & tittat till Tor & mig. Vi fick båda godkänt med beröm, så det känns hemskt skönt. I morgon kommer hon hit igen vid nio-snåret för att kolla upp oss igen. Så underbart att ha henne som pepp, stöd & försäkran om att allt är bra med oss!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vilken stolt far! Är själv väldigt nöjd över att jag gissade rätt på dag =) Det var ju även Finlands självständighetsdag så det var ju lite passande ;)

Svar: Lördagen & söndagen var storfavoriter helt klart - så han är en liten crowd pleaser! För sin mamma hade han gärna fått komma tidigare! :)
Ida

2014-12-08 @ 09:14:01
Postat av: Målvaktsmamman

Åååå...vila och njut av att frysen är full:)) Kramar till er!

Svar: Så skönt - hemskt glad för att jag lagade mat som en galning!
Ida

2014-12-08 @ 20:08:53
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Camilla

Stolt far med sin söta son ❤

Skönt att ha Mitra som stöd och måste vara väldigt skönt att slippa åka någonstans för att bli uppkollade.
Kram

Svar: Jättestolt pappa - väldigt gulligt! :)
Det är underbart. Vi har fått låna en våg av henne också så att vi inte behöver köpa en för att kolla vikten. I morgon kommer Elisabeth hit - så det ska bli skönt att få träffa henne för första gången efter förlossningen.
Ida

2014-12-08 @ 21:28:32
Postat av: sandra

Ett stort grattis till er! Vilken fin liten kille! Bara vila upp er och återhämta er. Stor kram

Svar: Tusen tack - vi är helt kära i honom! :) Kram
Ida

2014-12-09 @ 20:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0