Tors första promenad!

Bestämde oss för att lufta Tor & mig för första gången sedan förra lördagen. I sann "Ida & Paul anda" fick vi börja med att sätta ihop hela vagnsatsen. Kan ju tycka att det varit smidigt om vi kommit ihåg att göra det INNAN vi fick Tor... men, men, det är väl bara att acceptera att vi inte alltid får ihop saker & ting i logisk ordning. Tillslut var alla hjul monterade & vi rusade ut i det sista kvarvarande dagsljuset. Tror inte att det gjorde några direkta under för våra D-vitamin nivåer men åh så härligt det var med frisk luft!
Tor verkade gilla äventyret så det kändes skönt - hade varit lite jobbigt om han gastat sig sönder & samman över att behöva ligga i vagnen men han verkade väldigt nöjd. Även fast hans lilla sjukhusdonerade mössa envisades med att hamna på svaj mest hela tiden & hans föräldrar investerat i vantar större än hans huvud...
Promenaden blev dock rätt kort, avslagens version av Niagara fallet fick mig att stelna till mitt i ett steg, svänga runt styvt som en tennsoldat & knata hem. Så mycket för mitt tidigare glada förkunnande om att det problemet var ur världen... Gällde bara när dagens ansträngning involverade att knata från soffan till köket!

Kommentarer
Postat av: Alex

haha men så sött med jättevantar och mössan på sned!

Svar: De har ju den fördelen de här små, man kan sätta på dem i princip vad som helst & de ser söta ut i alla fall!
Ida

2014-12-14 @ 13:08:10
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Malin C

Så gullig!! Vi fick en nästan likadan mössa! Vilken slump, lägger ut en bild på bloggen :D
Och golden shower? Jodå här med, heeela tiden!

Svar: Fast jag är faktiskt inte förvånad, våra graviditeter har ju känts rätt lika med samma BF & beiga vagnar - så självklart att kottarna ska sitta på var sin nästan identisk mössa! :)
Skönt att höra att det inte bara är vi som misslyckas med att rädda Tor från kissfontän! Klart att vi gör vårt bästa, men tappar man koncentrationen för en sekund & tror att man är säker så kommer kisset nästan lika säkert som amen i kyrkan!
Ida

2014-12-14 @ 19:35:40
URL: http://mclapper.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0