Jo... det väger faktiskt upp lite!

Road trips går väldigt mycket bättre om bilen inte får punktering mitt ute i freaking ingenstans. Tack & lov hade vi i alla fall täckning så att vi kunde ringa till CAA (Canadian Automobile Association) & efter 45 minuter eller så dök det upp en urskäggig gubbe som bara bände av däcket utan att se alltför ansträngd ut (Paul hade försökt få av det med en pyttig liten "bultlossare" & det gick inte...). Det kändes ju lite småsurt att rulla in i Ottawa i 80 kmh, men jag försökte att se det från den ljusa sidan - vi kom ju fram i alla fall & vi hade inte katterna med oss så det var en himla lättnad. Checkade in på hotellet & de bara "Tyvärr finns inte rummet du bokade tillgängligt, så vi har gett er ett annat rum". Hade väl ett ögonblick där jag fasade för att de skulle ha förpassat oss till någon städskrubb i källaren, istället öppnade vi dörren till... ett vardagsrum.
Blev så himla glad, sjukt skönt med plats, är så van vid svenska hotellrum som är så små att man stöter knäna i sängkanten så fort man öppnar dörren! Här har vi förrutom vardagsrummet ett jättestort sovrum, ett litet kök, två badrum (ett med dusch, ett med badkar), ett strykrum samt en jättestor balkong. Fast de två senare har vi inte direkt nyttjat, strykrummet för att stryka är ett straff & balkongen... well, Ottawa är dessvärre inte speciellt balkongvänligt i februari. So... även om däcket inte var så där dirket optimalt, så känns det som om resan vände lite så fort vi checkade in!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Wow, vilket hotell! Det var ju inget litet rum, snarare en svit! Häftigt! ;)

Tråkigt att ni fick punktering och hoppas hemresan blir desto bättre! :)

Svar: Det var verkligen en positiv överraskning, så himla stort & bekvämt. Perfekt också med två badrum när vi kom in så sent, ingen kö till duschen!
Ida

2014-02-10 @ 21:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0