Jo men absolut, vi köpte den till er...

Jag har länge velat ha ett mindre hyllsystem till mitt lilla kontor, något sött där jag kan förvara pennor & annat pyssel. Så när vi hittade Råskog på IKEA var det inte så mycket tvivel om saken, den var bara tvungen att följa med hem. Efter lite IKEA-pyssel (som jag älskar - vilka är de personer som inte gillar/kan skruva ihop IKEA möbler & är de kapabla att äta med gaffel?) var allt färdigt & klart för inflytt. Bara det då att två av tre hyllplan var upptagna innan jag ens hunnit lägga ifrån mig skruvmejseln.
Så vi lyfte ur alla katter & bar upp den på övervåningen & katterna sprang efter i 50kmh för att kunna återinstallera sig själva... Digby tog sig dock ett ögonblick för att plocka upp Hedvig (deras lilla tyguggla som ni kan se i bakgrunden), gissar på att han tyckte att det skulle bli lite deppigt för henne att hänga helt själv på nedervåningen då alla andra gick upp till kontoret. Sen satt de & tryckte på var sitt hyllplan i en hel evighet - läser in en tyst anklagelse här "Varför har ni lagt pengar på det här & inte ett klättertorn"... 

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Undermedvetet så köpte ni den till dem så klart! De har påverkat ert undermedvetna hela tiden :p! hahaha

Svar: Brainwashed by cats... jo, låter inte helt otroligt! :) Speciellt om jag tänker tillbaka till igår, Paul skulle nämligen iväg till veterinären & köpa kattmat & Mammut stod vid dörren & ville ut (han tror/hoppas hela tiden på att det ska vara sommar igen). Paul bara "Men Ida... titta, han vill ju. Jag tar med honom på shoppingturen!". Så det gjorde han, stoppade in Mammut innanför jackan & så drog de & shoppade kattmat. They are in charge of our brains!!!
Ida

2014-02-09 @ 04:48:43
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Camilla

Haha, gullkissarna då! <3

Svar: De är himla söta & man kan inte låta bli att skratta åt dem - de gör ju så här för att de vill vara med hela tiden!
Ida

2014-02-09 @ 13:34:04
Postat av: Camilla

Jag smälter, jag njuter av era katter genom dina ord och bilder för jisses vad jag saknar att ha katt!

Haha, vart det en bra smak som mammut valde på maten? :)

Svar: Åh, glad att jag kan bjuda på en liten kattdos! :)
Tror att det blev två smaker, en för vuxna innekatter & en dietvariant. Verkar som om båda katter är rätt nöjda med det valet, det går ner åtminstone!
Ida

2014-02-09 @ 22:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0