Nej men det där sög ju...

Jag hade planerat att sova igenom morgonens hockeymatch, var ju så himla tidigt & vi var ute sent igår &... nerverna. Bättre att sova igenom & vakna upp till det spikade resultatet. Dessvärre föll det på kanadas första mål, grannarna skrek så högt att det helt enkelt inte gick att sova igenom. Så jag gick ner för trappen & gjorde fem-minuters uppdateringar på Aftonbladet tills Paul kom ner & slog på matchen lagom till starten av tredje perioden. Efter 3-0 målet fick jag nog, det var för jobbigt att sitta där på nålar & fasa för att vi skulle få lika mycket storstryk som vad USA fick. Så jag gick upp & städade badrummet, vek lite tvätt & våt-torkade sovrummet tills dess att jag hörde slutsignalen. Helvete... Fast man får se på det hela från den ljusa sidan, jag tänker tokvägra att laga middag ikväll. Det får canucken fixa på egenhand.

Kommentarer
Postat av: Jo

Bra beslut där, det är inte mer än rätt =) Du kan ju dock hälsa lite och gratta, men bara lite.

Kram!

Svar: Hälsa kan jag göra, men gratta... nja, kanske i morgon. :) Blir spännande att se vad det blir till lunch/middag idag!
Ida

2014-02-23 @ 16:39:09
Postat av: Trillingnöten

Hahahahaha! Jag tänkte på dig i morse när svenskarna och kanadensarna spelade! Det var inte direkt nåt roligt att titta på (såg en bråkdel eftersom jag skulle iväg på simning med lilltjejen. Som, när vi kom fram efter 25 min promenad, var inställd!! Snacka om irriterande klockan 08.45 en söndag morgon!)...Och det är inte så kul att ha detta inom familjen :)Tycker det var en bra idé att maken fick laga mat. Inte mer än rätt :p

Svar: Nej den hockey-matchen var inte rolig för fem öre. Usch vad jag satt där & hade ångest över hur mycket stryk vi fick, även om det hade kunnat vara värre än vad det var. Tyckte dock att det blev en himla bra dag överlag, mycket trevligt att inte behöva stå för middagen! :)
Neeej... 50 minuters bortkastad promenad i vinterkyla & i ottan känns inte OK. Förstår om du kände dig lite trött just då, det hade jag också gjort. Hade ju varit bra om de kunnat informera om sånt här innan, ett mail med en rad till alla elever tar fem sekunder men räddare en från så mycket besvikelse!
Ida

2014-02-24 @ 02:43:17
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0