Not even spring according to Canuck standards...

Paul & jag tappade förståndet igår & packade in hela familjen i bilen & körde upp till stugan. Antar att det var den kanadensiska drömmen om vår & stugliv som drabbade oss. Kanadensare är nämligen experter på att ta ut de varmare årstiderna i förskott, de går i flipflops till november & åker med nedhissade rutor i mars. Anyway, vi bommade lite där - för det var inte det minsta vår ute i stugan. Ganska mycket antivår om jag ska vara ärlig, vilket jag insåg så for vi kom dit. För det var ju ingen som direkt sett till att hålla uppfarten fri från snö... Inledde alltså med att skotta i en dryg timme - vilket gav följande resultat:
En lätt fördjupning skulle jag vilja beskriva det som. Inget man direkt kunde parkera bilen på, som var planen. Jag bara "Älskling, det här går inte - nu tar vi var sitt kort så att det syns att vi skottat & sen åker vi ner till grannen & frågar om vi får parkera på hans uppfart"
Paul bär sina OS-vantar model 2010, jag bär mina model 2014 - min alla hjärtansdagspresent från Paul (som fick kakor av mig). Det må stå CAN på vardera näve & jag må ha ett lönnlöv på var handflatan, men hjärtat bultar för Sverige!
I vilket fall - vi rullade ner till grannen som var ute & var väldigt kanadensisk - dvs, han rökte en joint i täckjacka. I sann generös kanadensisk anda erbjöd han Paul, i tur & ordning: att dela jointen, att parkera på hans uppfart, att ploga vår uppfart nästa gång han har plogen ute. Paul tackade nej, ja & ja & sen tillbringade vi en misserabelt kall natt utan rinnande vatten i huset. Det var så jävligt att katterna sov under täcket hela natten & Digby följde efter mig & pep anklagande under hela morgonen. Vilken var över rätt fort, vi lämnande nämligen huset innan frukost. Fjun, Dun & jag hade nämligen fått nog långt innan gryningen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men det var en god tanke iaf! Nu hoppas vi våren kommer fort.

Svar: Ja så kan vi ju se på det! :Nu så här i efterhand kan jag ju skratta åt det hela, men igår natt var det bara "Vaaaarför åkte vi uuuuut hit? Jaaaaag dööööör!". :)
Ida

2014-02-16 @ 21:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0