You're cheesy, I'm cheesy...

Vaknar av att solen strålar ute, bredvig mig ligger en klarvaken Paul & bara ivrighetsväntar på att jag ska öppna ögonen.
 
Paul - You're awake! Look, you're outside!
Moi - ?
Paul - Because it's sunny! You're, my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are grey! You're my sunshine, my only sunshine, please don't take my sunshine away! HAPPY NAMEDAY!
 
Alltså, jag vet inte riktigt vem jag ska ge cheese-pokalen till i den här familjen. Till Paul som är någonslags mästare på att prestera den här typen av ömhetsbetydelser, eller till mig som så där lite småpinsamt nog tycker att han är sjukt söt. I vilket fall, namnsdagsfirande står på agendan idag - så nu blir det till att försöka klura ut vad jag vill ha till middag. Namnsdagar har ju den fördelen att man får bestämma exakt vad man vill till middag. Hade jag varit hemma hade det blivit en tripp till ICA för potatisbullar (men jäkla sug - lägg ner!) men eftersom de lokala affärerna ännu inte insett storheten i denna produkt så får jag väl ägna dagen åt att spåna fram ett likvärdigt alternativ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0