Farmors första tur till USA!

Idag överraskade vi farmor med en liten tur till USA. Vi sa helt enkelt att vi skulle till banken & att hon behövde sitt pass & sen pep vi över till Buffalo. Farmor var VÄLDIGT nöjd med att få en US-stämpel i passet, men i övrigt var turen dit inte någon större succé. Allt kändes så himla nedgånget - bara igenbommade hus & restauranger som stängt igen. Efter att vi helt enkelt inte kunde hitta ett enda öppet lunchställe gav vi upp & körde tillbaka till Kanada & vår favoritvingård där farmor först fick vandra runt & kika på ekfat.
& sen brummade vi in med rullatorn på deras lilla fina restaurang för middag. Farmor med utsikt över vingården & jag med utsikt över farmor & deras väldigt high-teck vinkällare.
Otroligt god middag & så fint upplagt. I fall att jag någonsin känner för att spendera pengar på onödigt tallrikspynt så ska jag banne mig slå till på små kopparkastruller!
Vi avslutade middagen med en bricka med lokala ostar & någonstans där tror jag att vi alla kände att vår lilla tur trots allt var rätt lyckad. Länge leve Kanada kan vi väl sammanfatta det hela med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0