Ida erkänner...

Ni kanske kommer ihåg att jag ställde mig väldigt skeptisk till den här kanadensiska uppfinningen... Idag kryper jag till korset & erkänner - den fungerar! Sedan farmor kom hit har ju Paul & jag huserat i källaren & det har haft ett par klara fördelar:
 
1) Tvättstugan ligger vägg i vägg så jag kan dumpa alla smutsiga strumpor right at the source
2) Det finns bara ett litet fönster, så man väcks inte direkt av flödande morgonljus i ottan utan man kan sova ut
 
Mindre bra är dock att källaren är typ noll & intet isolerad, så det blir liiiite kallt där nere. Så där så att Paul tjuter när jag tvångskör in mina ispinnar till fötter mellan hans lår. Igår sjönk temperaturen ner till -16 & efter att vi konstaterat att det bara skulle bli kallare (lägsta idag, -23, är det kallaste jag upplevt sedan jag flyttade Kanada) åkte Paul iväg & köpte på sig lite mer fönsterplast. Det där lilla fönstret är nämligen ett kylhål utan dess like, man kan riktigt känna hur kall-luften bara FORSAR in när man går förbi det. Så igår spände Paul upp ett lager plast & jag erkänner, det satte stopp för kallflödet. Det är ju inte så att det helt plötsligt blivit supervarmt i källaren, men det är definitivt drägligare. Kanske något att importera till Sverige om vi någon gång känner för att sänka hus-standarden till kanadensiska nivåer!

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Gud vad roligt att det faktiskt funkade =D

Svar: Gissa hur NÖJD Paul var över att det fungerade... Fast med tanke på hur kallt det är i källaren just nu är jag också ganska glad för att det faktiskt gjorde skillnad!
Ida

2014-01-04 @ 13:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0