Jo, jag ger dig rätt!

Jaha... det tar ju emot att skriva det här inlägget, men jag känner att jag är skyldig bästa Jo det.
 
Ni förstår, Jo (ni vet min blonda brudtärna) har ett track record av att göra illa sig på de mest konstiga saker. Typ tvålkoppar & creme fraiche burkar. Under hela universitetstiden dök hon upp titt som tätt med en ny skada & hoppades på lite sympati, men möttes av gapskratt från Sussie (min ickeblonda brudtärna) & jag. I mean, TVÅLKOPP?! Fast... på senare tid känner jag att även jag har börjat drabbas av skador som genererar skratt snarare än sympati & i morse tog jag hem den hitintills dummaste skadan. Skulle plocka ut en torrfoderspåse (Royal Canin, stor variant & alldeles ny) ur ett av överskåpen & påseländet fastnade i ett gångjärn. Drog till, påsen lossnade, jag tappade greppet & påsen trillade rakt ner på mitt huvud. Ena påskanten träffade mig rakt i pannan & nu sitter jag & ser ut som om jag målat en bindi på fyllan. Passande nog är den röd, jag är ju trots allt gift, så helt fel blev det inte.
 
Slutsats - Jo, jag är hemskt ledsen (eller i alla fall lite ledsen) för alla gånger jag skrattade åt dig. Jag inser nu att universum var mot dig & att du faktiskt förtjänade ännu mer sympati än om du gjort dig illa på mer traditionella föremål (tänker kniv, konservöppnare & kanske såg). Jag tänker också att om du & jag någon gång flyttar ihop på ålderns höst, då kan vi väl bo väldigt madrasserat & bara äta frukt som inte kräver fruktkniv?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag tackar allra ödmjukast för detta =) Och ja, vi kommer att behöva ett madrasserat hem om vi bor ihop igen =) Vi klarade oss dock väldigt bra sist vi bodde ihop men tror att åldern kommer att höja riskerna ganska dramatiskt. Tänk alla sätt vi skulle kunna bryta lårbenshalsen på som inte innefattar att vi ramlar.

Svar: Haha! Check på enplansvilla! Jag tänker även ramp istället för trapp upp till ytterdörren & så måste vi absolut skaffa sånna där anti-halkunderlägg för alla mattor!
Ida

2014-01-10 @ 18:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0