Det går långsamt framåt!

Ni kommer ihåg det här rummet - som vi först tänkte skulle bli vårt sovrum, men som sen blev förpassat till kontor/gästrum pga den dåliga garderobsplaceringen:
Vi bestämde oss för att fixa till det först av alla rum på övervåningen eftersom Paul behöver en arbetsplats när han jobbar hemifrån. De senaste "Ida pysslar på i huset" dagarna har därför ägnats åt att måla. Är ett stort fan av att grundmåla, så efter ett lager primer såg det ut så här - redan mycket bättre enligt mig:
Fast ni vet, lite väl flammigt kanske, så idag åkte byttan med favoritfärgen nummer ett fram - kitten white. Jag vet att det är nyans av vitt, men jag älskar den här tonen något hejdlöst!
Så här blev det efter första lagret - så mycket bättre tycker i alla fall jag! Nu är planen att vi ska stryka taket en gång (hade jag egentligen velat göra innan väggfärgen, men jag fick helt enkelt inte upp locket på byttan), lägga till ytterligare ett lager kitten white & sen är det typ klart för inflytt! Eller... ja, jag vill måla fönsterkarmen & golvlisterna också & Paul har hummat något om att slipa golvet... men nääästan klart!

Kommentarer
Postat av: Jo

Go you!

Svar: Hemskt trevligt med enmans hejarklack Jo - tack!
Ida

2014-07-08 @ 08:53:51
Postat av: Camilla

Hejja! Skitsnyggt, vilken skillnad! :D

Svar: Tack - vad glad jag blir! Det var typ 100 grader varmt när jag målade igår, men jag ville inte ge mig innan jag var klar. Så värt det, kände mig så duktig när allt var färdigmålat! :)
Ida

2014-07-08 @ 20:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0