En 11:a på skalan...

Alltså, när jag skrev att jag kanske skulle fälla en liten tår över sängens inflytt i huset så överdrev jag såklart. Jag är inte den som vanligtvis gråter så där jättemycket & när jag väl gråter, då gråter jag för att jag är helt otröstligt ledsen eller väldigt väldigt rörd (typ av djur som hittar sin bästa vän eller en gammal dement farbror som kommit ihåg sin frus födelsedag). Inte för att jag är glad, då är jag liksom bara glad. Faktum är att jag så här på rak arm bara kan komma på en enda gång då jag gråtit för att jag varit så genomgående överlycklig - dagen då jag fick min illamåendemedicin. Tills igårkväll dvs... Paul hade bäddad så fint & jag la mig liksom andäktigt mellan de rena lakanen & det var så mycket plats & så skönt & så långt ifrån vad jag sovit på de senaste månaderna att det blev för mycket. Jag vet inte om ni sett den underbara lilla filmen då Kristen Bell får en sengångare på sin födelsedag... men jag var i ungefär samma skick igårkväll. Paul kom in i sovrummet & sa "Does it feel better now honey?!" & jag bara tappade det helt "I'm sooo happy, buhuhuhuhu, thaaank you honey for driving to the cottage for the bed! Buhuhuhu... I'm so hahahappy!". Totalt patetiskt, men hela sängsituationen har varit så himla jobbig att den väl var tvungen att ventilera ut på något sätt & då är det väl bättre att gråta för att jag är så himla glad (en elva på skalan som Kristen skulle ha sagt) än för att det känns för jobbigt! En annan som är ungefär lika glad som vad jag är...
Mammut - som befunnit sig i någonslags lyckokoma de senaste 12 timmarna. Han var så glad när han såg sängen igårkväll att hela den lilla kroppen skakade av iver över att få hoppa upp & gosa ner sig!

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Jag har inte sett det klippet tidigare, det är ju bara för bra =) Skönt att du äntligen får sova i en riktigt säng igen =)

Svar: Visst är det helt fantastiskt! Har sett det en massa gånger, men skrattar lika gott nu som vad jag gjorde första gången. Har skrattat rätt mycket åt mitt bryt igår också, men är fortfarande bara SÅ himla glad för att vi har en riktig säng igen.
Ida

2014-07-20 @ 19:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0