Last OB visit...

Idag var det dags för mitt sista besök hos min OB - något som jag som sagt inte såg fram emot ett enda dugg. Det är helt hemskt att erkänna, men jag var så stressad över att han skulle skälla på mig om min vikt att jag skippade frukosten & gick hela vägen till kliniken (1 timme bort). Tänk att ett 5-minutersbesök med dåligt bemötande kan göra så mycket! Dagens träff var lika hastig, jag var inne på kontoret & vände i princip, & fick inte reda på ett jotta. Mina blodprover hade inte kommit tillbaka & han talade inte om hur pulsen låg heller, fastän han lyssnade, men jag fick i alla fall inte skäll så jag antar att han var mer nöjd med dagens vikt än vad han var förra gången. Trots att det var ungefär tidernas mest menlösa besök så är jag så himla glad för att det är över, nu kan jag koncentrera mig på nästa veckas anatomi-ultraljud samt känna mig glad & trygg med fortsatta besök hos min barnmorska. 19 veckor klockar vi förövrigt in idag - det känns lite som en mindre evighet, samtidig som jag inte kan förstå att tiden ändå gått så fort!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Alltså, vilken värdelös människa han är! Jag är så glad för din skull att du får nån annan nu. Fy tusan att behöva må dåligt när man ska gå och lyssna på sitt barns hjärta, det finaste ljud som finns!

Svar: Ja, jag mådde dåligt hela vägen dit & var livrädd för att ställa mig på vågen - så när jag såg att jag gått upp mindre än 3 lbs sedan förra gången kände jag mig så galet lättad. Man är ju så känslig nu, så jag kände bara att jag inte skulle orka med en till utskällning. Sen kändes det trist att inte få veta vad pulsen låg på per minut, men jag får trösta mig med att barnmorskan kommer berätta nästa vecka när jag ser henne.
Ida

2014-07-05 @ 14:25:21
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0