Önska, önska runt i ring...

Tillbringade gårdagen med att tänka ut hur jag vill att vårt kök ska se ut, känns som om jag har en rätt klar bild nu - tillskillnad mot resten av huset som fortfarande är rätt "blank kanvas". Men jag tänker att det är bra att ha en utgångspunkt att jobba ifrån & köket är ju hemmets hjärta så det känns som ett bra val! Det här är väl den lista som jag landat i just nu:
 
1. Måla hela köket så att det är fräscht - hoppas få det gjort i helgen
2. Måla köksluckorna ljusblå & byt ut beslagen mot något som ser ut så här
3. Lägga in ny bänkskiva i trä
4. Lägga in nya golvlister - vita
5. Sätta in en sån här diskho, dör så fint...
6. Sätta in muggkrokar för mina muminkoppar under köksskåpen
7. Slå hål i väggen för köksfläkten (nej, köksfläkt är INTE standard här i Kanada...) samt bygga ett överskåp över spisen för bättre förvaring
8. Sätta nytt kakel ovanför diskbänken, vitt smalt & lodrätt
 
Läste upp hela listan för Paul & han bara "Um... and what's the time frame for all this?". Vilket ju är en klart relevant fråga. Fast det är ju det fina i kråksången, efter att ha renoverat Pauls stuga helt själva fyra somrar i rad har till & med jag utvecklat någotslags tålamod - jag har helt enkelt lärt mig acceptera att saker & ting inte kan hända på studs. Vilket jag förklarade för Paul "I'm thinking September the latest!" & infogade sedan ett "That's September 2015 or 2016" när han började blekna. Roligare att hålla honom på tårna lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0