Sötaste tvättlinan...

Jag älskar att hänga tvätt ute, det känns så "Lilla huset på prärien" & så luktar tvätten så gott sen (fast idag är jag inte helt säker på att det kommer att lukta fullt så gott som vanligt, precis när jag hängt upp hela korgen började det lukta skunk...)! Det är dock alltid trevligare att hänga sängkläder & dylikt än tex Pauls tvätt. Han har så mycket mörka kläder att det liksom förtar lite från den där krispiga somriga känslan. Idag var vi dock långt ifrån "ghot-tvättlinan" - bara sängkläder, vita handdukar & så ett gäng pyttiga små bodies.
För att vara med & kvala om "mum of the year" hade jag väl behövt skriva något om hur den här synen fick mig att LÄNGTA, men det hade varit att småljuga. Jag tycker att lilla kotten är rätt bra placerad i nuläget, har för mycket att göra med huset... men det var helt klart den sötaste tvättlina jag någonsin hängt & det uppskattar jag! I fall att någon nu bara "Hemskt mycket blått där...", jupp - men det är bara för att jag: 1) gillar blått, 2) kanske lite svårt att se, men bodyn längst till vänster är prydd med dinosaurier så den kunde jag bara inte gå förbi. Sen ser jag väl mig inte heller som den mamma som kommer att klä avkomman i könsanpassade kläder till 100%. Jag köper det jag tycker är fint & klassiskt, snarare än det som är nischat till tjej/kille. Den typen av kläder tycker jag lätt blir så där jobbigt skrikiga att jag känner hur epilepsin kommer krypande. 

Kommentarer
Postat av: Alex

Vad härligt somrigt de ser ut!

Men mitt bästa tips är att köpa bodys med omlott knäppning. Köpte på mig en massa söta "vanliga" men använde dom knappt alls och enbart om de var de enda som fanns kvar. Funkade dock okej om de var ORDENTLIG stretch i halsringningen.

Saker som jag drog över huvudet började funka bättre först när hon satt själv, och klänningar var värdelöst fram tills nu när hon går. Inte alls säkert att du känner likadant, men kanske något att fundera på så du inte köper upp massa kläder som inte kommer till användning.

Svar: Åh vad bra det är med bloggen så att jag kan få sånna här tips! Nu blir det omlottknäppning från & med nu. Har inte köpt så mycket, & de jag har kostade typ nada, så blir det inte använt är det ingen katastrof. Köpte dem helt baserat på att det var det enda den lilla tjej jag suttit barnvakt åt använde, men hon var 1.5 när jag började se efter henne så då finns det ju lite mer förståelse för det här med att dra saker över huvudet! Babyklänningar hade jag faktiskt tänkt skippa helt även om vi får en tjej, tycker ofta att de ser så obekväma ut. Söta, absolut, men liksom lite stela & i vägen.
Ida

2014-07-17 @ 23:49:05
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Alex

Hade inte en tanke på de själv innan heller, så de var därför jag ville dela med mig av de. Köpte helt blandat men som sagt är de nästan bara omlott som blev använt.

Klänning hade hon bara på svägerskans bröllop. SÅ obekvämt och jobbigt och korvar upp sig. Man kan ju tänka sig själv hur de skulle vara att ligga ner i en klänning hela dagen. Men nu när hon går så är de skönt med klänning när de är varmt :)

Svar: Har inget omlott i nuläget, så det kommer definitivt att inhandlas nästa gång jag är ute för att kitta på mig mer. Fast jag behöver fixa förvaring innan dess... som det är nu ligger alla prylar i en väska & det känns så där ombonat & mysigt. Vill åtminstone ha en byrå där jag kan vika ner saker innan jag samlar på mig ytterligare plagg.
Ida

2014-07-18 @ 22:45:06
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0