18 veckor...

Lite viktdepp till trots, vi klockar in 18 veckor idag & jag känner att det är dags för nya bilder. Mest för att jag tänker att det kan vara roligt att titta på senare - just nu känner jag mig annars rätt "jämntjock" & det är en så där rolig känsla. Paul har förövrigt talat om att "selfies tar man inte med en systemkamera Ida", så idag blir det mobilbilder... Framifrån:
& från sidan...
I fall att ni undrar vad Mammut gör i sin transportbur på golvet. Liten har tröttnat på källarlägenheten & har därför inlett en tyst protest - han sitter helt enkelt i sin transportbur & väntar på bättre tider/nya vyer. Det är så där patetiskt hjärtesnörpande att vi dör en smula, så idag ska han få komma med ut på en liten biltur & i morgon tar vi med dem båda till nya huset även fastän vi båda vet att de kommer att vara i vägen/få färg på pälsen/gnälla när vi står på stegar. Fast hellre det omaket än att vara där ute & veta att Mumin ligger helt ensam i en mörk hall & deppar. Digby? Digby är den gladaste lilla skit som finns, han är nöjd så länge någon klappar honom & jagar honom så att han kan sladda runt i "panik". 

Kommentarer
Postat av: Jo

Börjar allt se en liten baby bump =) Försök att få din dumma OB ur huvudet, jag känner knappt någon annan som är så hälsosam i sitt matintag som du så stressa inte för mycket kring det.

KRAM!!!

Svar: Tack, ska försöka att inte stressa så mycket utan mer ta det som det kommer. Tror att det kommer kännas mycket bättre när jag inte längre går till honom utan bara har min barnmorska.
Kram!
Ida

2014-06-30 @ 09:33:37
Postat av: Trillingnöten

Du är så fin vännen! Går upp alldeles lagom. Och vad jag vet om dig så äter du nyttigt och fint och kommer att gå upp alldeles lagom och sedan även gå ned till "matchvikt" efteråt utan problem. Fokusera inte för mycket på vikten heller. Det finns faktiskt mammor som utvecklar en typ av anorexi under en graviditet (inte för att du verkara göra det, men mer allmän info) och som hamnar i svåra tankar efter att bebisen är ute...Oroa dig inte!!

Svar: Blir så glad för dina ord - ska ta till mig dem & försöka glömma vad han sa. Har förresten googlat honom & flera andra verkar ha haft problem med att han varit rätt burdus/direkt oartig. Allra värst var dock att han missat ett screening test på en tjej, som sen fick missfall i 5 månaden... Nej, längtar tills jag bara har min barnmorska! Kram!
Ida

2014-07-01 @ 02:31:30
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0