Lite mycket...

Sorry för att det varit lite tyst här, det har helt enkelt varit lite för mycket på sista tiden. Hela flyttkarusellen, till IKEA en miljon gången, fixa med att försöka hitta ett permanent boende, immigrationsfrågor, dålig kommunikation med min OB, groggy av illamåendemedicinen & så solsting på det... Jag har hållit ihop ända tills idag vid lunch, då jag var nere på Pauls kontor för att fylla i lite papper. Då brast det bara helt plötsligt & jag började gråta för att ALLT kändes så jobbigt. På med solglasögonen & så ut så fort som möjligt så att ingen skulle se, Paul efter & sen stod jag & hulkade ute på gatan i säkert 5 minuter. Kände mig bara så liten & trött. Nu ska jag försöka bocka av åtminstone en eller två saker på min TO DO lista - förhoppningsvis gör det att jag i alla fall känner det som om något i mitt liv går framåt, inte står på tomgång eller går back.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Ja, usch, jag förstår att det är mycket nu! Det är ju iaf skönt att allt sånt här sker nu, när bebisen är i tryggt förvar i magen. SÅ ni slipper stressa med sånt med en liten efter en förlossning också...Man får vara glad för det lilla även om det är mycket just nu! Och så alla hormoner som spökar och har sig hela tiden. Det är inte alls lätt! Och att gråta är verkligen toppen :) Jag gråter mycket, men så är jag en allmänt stressad människa, måste få utlopp för allt nånstans! :) Hoppas nu att allt faller på plats snabbt! Kramar till dig!

Svar: Jo... fast jag stressar lite över det också. Första veckorna när jag var gravid väntade jag liksom på missfall hela tiden, men sen försvann den oron ända fram tills nu. Har ju stressat, slitit & burit som en tok - så oron kom tillbaka lite där. Lite "Tänk om jag stressar ut den lille stackarn, eller lyfter mig så att något lossnar där inne"... Fast nu har ju inget hänt & det värsta med flytten är över, så jag får väl tänka att om Baby C överlevde detta så klarar den allt!
Gråter vanligtvis väldigt sällan, om det inte rör sig om små djur som gör något rörande, så gårdagens gråtattack var verkligen ett kvitto på att det är lite för mycket just nu. Fast det blev i alla fall bättre mot kvällen, vi lyckades räta ut ett par saker så jag kunde gå & lägga mig & känna mig lite lugnare. Kram!
Ida

2014-06-10 @ 02:09:12
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0