Men typ nästan en adress!

Ett steg närmare flytten till Guelph! Paul & jag skaffade oss nämligen ett förråd där ute idag - 5x5 härliga kvadratmeter med korrugerade plåtväggar & cementgolv, charmigt till tusen! Vi bara "Åh, så mysigt - potential!". Tanken med det här utrymmet är förstås att ha någonstans att förvara alla våra prylar medan vi hittar något mer permanent. Isoldes lägenhet är nämligen yttepyttig i jämnförelse med vårt nuvarande hus, så OM vi hade fått rum med alla våra prylar där hade vi nog kunnat pressa in Digby & Mammut - men vi hade fått sova på altanen. Mycket praktiskt med en lagerlokal i det här läget alltså & eftersom priserna i Guelph är skrattretande låga i jämnförelse med Toronto, & vi ändå ska flytta ut dit, kändes det som ett himla smart drag. Så det är ungefär vad vi har gjort idag - tokpackat kartonger, fyllt upp Pauls föräldrars minibuss till bristningsgränsen & sen bilat ut dit & lastat av ett första lass. I morgon går flyttlasset till Isoldes & på tisdag tömmer vi ut det sista i huset med hjälp av ett par flyttgubbar. Testlyfte soffan lite idag & fick erkänna mig besegrad - i nuläget fixar jag inte att bara pressa igenom sånt som jag gjort på ren vilje tidigare. So, flyttgubbar it is!

Kommentarer
Postat av: Jo

Återigen måste jag lyfta på hatten åt er imponerande prestation =)

Svar: Tack! Men nu börjar det ta på kroppen lite känner jag - får nog gå i ide en vecka eller så efter det här & ta igen lite vila!
Ida

2014-06-01 @ 10:48:31
Postat av: Alex

Verkligen ett imponerande jobb ni utfört! Hoppas ni hittar något härligt hem där snabbt

Svar: Så mycket jobb - känns verkligen i kroppen nu & det har liksom varit en rätt drastisk mental omställning att tvingas inse att jag inte kan jobba på som vanligt. Kroppen säger verkligen ifrån när jag slitit för mycket, får jätteont i magen & måste lägga mig på soffan & vila som någon annan gammal tant. Jaja... det börjar närma sig slutet tack & lov, så sen kan jag vila ikapp lite!
Ida

2014-06-01 @ 20:20:53
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0