Blanket number two...

Det är ju lite pinsamt, men det tog mig hela dagen att producera "underfilten" till mormorsrutefilten. Känner att det inte ska ta fullt så lång tid att foga ihop rektangel 1 med rektangel 2... men det var så himla många nya komponenter som jag var tvungen att ta mig igenom att tiden bara rann iväg. Packa upp symaskinen, läsa manual, peta på alla knappar på maskinen & göra felsök på vad jag knapprat in så att stygnen såg ut som hej kom & hjälp. För att inte tala om att klippa till tygerna, nåla, sy, sprätta upp allt, nåla & sy igen...
Lite inlärningskurva där ja... men jag känner mig väldigt nöjd med slutresultatet. I morgon ska jag sy ihop det lilla "vändhålet" samt komma på en smart lösning för att sammanfoga filtarna. Lättast hade ju varit att bara sy ihop dagens filt med mormorsfilten, men jag tänker att det kanske inte är världens smartaste idé. Små barn är ju rätt grisiga, så jag tänker att det är bättre om jag fixar så att de kan tvättas var för sig på något smidigt sätt. I skrivandets stund är planen tryckknappar, men i fall att någon av er mammor sitter på en bättre lösning så är alla förslag väldigt välkomna!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kardborreband. Lättare att sy fast samt mindre att pilla loss...

Anna

Svar: Jag hade funderat lite på kardborre, men helt från perspektivet att det är lättare för mig att sy fast det. Din vinkel är dock jättebra, inser nu att det måste vara världens meck att hålla på & pilla upp & igen en massa små knappar! Tack så jättemycket för din feedback - tror att det får bli en tur till sybehörsaffären för ett par rullar velcro!
Ida

2014-03-18 @ 04:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0