Blanket problem solved!

Efter mycket funderande & huvudkliande har jag löst problemet med att få mina två babyfiltar att sitta ihop. Kardborreband - fast långa bitar fungerade inte (såg ut som skit när jag försökte sy fast det) utan jag fick köra på flera småbitar istället. På den virkade sidan syns inte stygnen alls, medan det ser ut så här på tygsidan.
Öppnas filten upp sitter den mjuka kardborren på tygfilten & den hårda på den virkade delen. Fast jag sydde fast en mjuk bit precis ovanpå också. På så sätt går det att "låsa" bitarna så att kardborren inte fastnar i filten vid tvätt.
Nu ska jag bara sy fast en liten lapp med ungefärliga tvättråd & smygsy ihop vändhålet & sen är den klar & redo för leverans till Pauls syster & hennes tjej. Känner mig så himla nöjd med tanke på att det är min första filt, nu kan det bara bli bättre tänker jag! Nästa projekt blir att knåpa ihop ytterligare en filt till min vän som också ska ha barn - för små babys måste få en mjuk & gosig filt i min värld!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad fin den blev! Tror de kommer bli glada för den =)

Svar: Tack! Jag hoppas verkligen att de ska tycka om den. Tycker själv att den är så himla mysig & varm. Nu är Sussies filt nästa projekt!
Ida

2014-03-28 @ 08:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0