Det här med bacon...

Att amerikanare älskar bacon är ju något man vuxit upp med, men sedan jag flyttade hit har jag insett att bacon-kärleken omfattar hela kontinenten. Kanadensarna tycker i princip att allt blir extra gott om det serveras tillsammans med just bacon. Själv tycker jag att bacon är rätt äckligt, skulle aldrig få för mig att beställa något med det & det kommer inte in i huset. Paul får helt enkelt tillfredsställa sitt sug när vi äter ute. Så det brukar bli bacon rätt ofta när vi går på restaurang. Fast idag drabbades jag av total bacon-chock. Vi åt nämligen brunch med Matt & Megha + ett par nya vänner som vi träffade förra helgen, Aniela & Eric, & Aniela beställde in en bacon ceasar. Alltså... bacon ska banne mig inte komma i drinkform!
Satt där med min förnuftiga kopp med orange pekoe te alldeles bortglömd i näven & bara gapade över denna... monstrositet. Eller, är det bara jag som tycker att det här är YTTERST underligt? För mig är det här så verklighetsfrämmande att folk hade varit tvugna att betala mig för att ta en klunk & för att tömma hela glaset... men minst $100 (följt av en omgång high fives kring bordet) känner jag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Min första reaktion är EWWWWW! Min andra reaktion är samma så... EWW!

Svar: Men eller hur?! Jag kunde liksom inte ens greppa att en drink kunde komma med bacon & att dricka eländet... blä! Usch, får typ kväljningar bara av att tänka på det!
Ida

2014-03-02 @ 19:34:10
Postat av: Alex

jag älskar bacon (fast nästan bara knaper stekta tillsammans med äggröra) men de där... det ser riktigt vidrigt ut

Svar: Oerhört oaptitligt. Bara ryser vid tanken på att dricka eländet.
Ida

2014-03-04 @ 12:09:31
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0