Mat-tips?

Jag har inte riktigt haft någon aptit den här veckan utan har fått tvinga i mig mat bara för att jag vet att jag måste äta. I regel går mjuk/flytande föda lite bättre, så det har blivit mycket gröt & yoghurt. Enda fasta maten som gått ner i övrigt har varit sushi. Så här kan jag ju inte hålla på, det inser jag ju själv, men jag kan liksom inte för mitt liv komma på något som känns gott eller ens så där halvdant aptitligt. Ni råkar inte sitta på något jättegott recept som inte kräver för mycket ork att laga? Helst inget som involverar död ko eller gris, det går inte just nu, utan något lättare.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Omeletter, går ju och variera till all oändlighet.
Pajer som sköter sig själv i ugnen?
Sallader med kyckling/lax?

Hoppas matlusten kommer åter snart, annars får du leva på sushi ;)
Kram <3

Svar: Omelett kanske det får bli någon dag - i nuläget har faktiskt Paul hojtat till över Skype & sagt att han fixar maten & att jag inte ska oroa mig över den biten. Tänker att det är lika bra att han köper med något, är ju inte sugen på något så så länge han inte kommer hem med munkar så ska väl det mesta gå! Kram!
Ida

2014-03-07 @ 21:26:31
Postat av: Camilla

Skönt att slippa tänka på det, hoppas du får i dig något av det han kommer hem med. Kanske något från starbucks?

Ska virka lite till innan det är dags för sängen. Bäst att ladda upp med lite sömn för imorgon kväll ska jag svänga de lurviga på min systers 30 års fest :)
Kramkramkram!

Svar: Väldigt skönt, är så glad att ha honom som stöd. Sen blir jag nyfiken - vad virkar du på? Hade faktiskt inte koll på att du virkade (minns inte att du sagt det tidigare), men det är alltid kul att höra att det finns en till virkfantast här inne. :)

& ha så jättekul på festen!!!
Ida

2014-03-07 @ 22:34:21
Postat av: Camilla

Jag virkar bakverk, tårtbitar, dammsugare, chokladbollar mm :)
Virkar lite amigurumisar med ibland, men ofta så blir det på frihand - mönster från mitt huvud :)

Ger ofta bort i doppresent/födelsedagar, väldigt uppskattat.

Men det går verkligen i vågor! Virkandet alltså. Funderar på om jag ska ge mig på att testa mormorsrutor, har inte vågat än.

Tack, det ska vi ha! :)

Svar: Älskar att ge bort sånt jag virkat i present, det är precis som du säger väldigt uppskattat!
& klart att du ska våga dig på mormorsrutor - så himla enkelt! Perfekt också eftersom det känns som om man får så mycket gjort på relativt kort tid.
Ida

2014-03-07 @ 23:06:32
Postat av: Camilla

Tror jag har ngn bild ligger i fbgalleriet :)

Svar: Nu har jag spanat in dem - vad söta! Perfekt present till ett litet barn som vill leka kök utan att behöva vara omgiven av plast!
Ida

2014-03-07 @ 23:07:18
Postat av: Jo

Lax i ugn. Eller annan valfri fisk i ugn. Mkt enkelt att göra oftast. Annars är en mjukmatsfavorit för mig grönsakssoppa. Vet att det blir flytande men det är mer näringsrikt än bara yoghurt tänker jag. Plus så får du lite att tugga =)

Svar: Soppa hade varit gott! Lax känner jag inte för just nu, det var det vi åt när bomben slog ner. Men köttsoppa känns liksom trösterikt & lite hemma!
Ida

2014-03-08 @ 08:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0