Mitt fina lilla sällskap...

Det är himla fint att när man känner sig riktigt nere på botten, då har man en liten katt som kryper nära, nära, intill & låter alldeles pipigt. Älskade lilla Digby vet att jag inte är på topp just nu, så han håller mig sällskap - som en liten, mycket fluffig, skugga. Det kan hända att jag inte orkar med bloggen i morgon, men jag ska försöka. Känner rent förnuftigt sett att det är bättre att försöka vara ett med världen än att bara dra täcket över huvudet.
 
& farmor, jag vet att du kommer bli jätteorolig när du läser detta så jag vill att du ska veta att jag är OK. Paul har inte lämnat mig, jag har inte fått någon hemsk diagnos & ingen har varit elak mot mig. Jag är bara lite besviken på universum & mig själv just nu.

Kommentarer
Postat av: Camilla

En massa kramar ❤️

Jag hoppas du mår bättre snart och att problemen löser sig. För du har varit nere mycket nu på sista tiden.
Tänker på dig!
Kram ❤️

Svar: Tack & jag hoppas också att det löser sig. Har precis skrivit ett inlägg som förklarar varför jag varit så nere sista tiden - känns som om ni läsare förtjänar att få höra hur det är, inte bara en massa kryptiskt gnäll.
Ida

2014-03-04 @ 09:57:16
Postat av: Jo

Stor kram och det är bara att säga till så tar vi Skype.

Svar: Älskar dig Jo!
Ida

2014-03-04 @ 12:00:24
Postat av: Alex

Katter är de bästa när man mår sådär!

Lite opassande till detta inlägget kanske. Men jag hittade dina inlägg på weddingbee när jag bläddrade runt och sökte efter svenska inlägg. Gud vad fint ni hade de! Så himla vackert, önskar vi kunde ha två bröllop så jag fick ett sånt svenskt också!

Svar: Katter är absolut underbara när man mår dåligt, utan Digby hade det varit sju resor värre. Han är en av de få saker som faktiskt kan få mig att skratta just nu.
& tack, vad snällt. Det värmer att få höra att det såg fint ut! Nu vet du ju vad jag heter på Weddingbee, så om du vill ha mer traffik på ett inlägg så kan du alltid "reply to" mig - så kan jag se till att puffa upp konversationen på dagordningen.
Ida

2014-03-04 @ 20:18:38
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Älskar dig också vännen =*

Svar: & jag saknar dig!
Ida

2014-03-06 @ 10:28:08
Postat av: Jo

& jag dig!

2014-03-06 @ 20:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0