Mitt lilla krypin!

Åh jag är så kär i mitt "nya kontor" - det har ju varit mitt i flera år i & för sig (även om det dubblat som gästrum under perioder) men aldrig har det känts som om jag verkligen haft användning för det. Nu däremot, nu känns det som om jag vill bo där! Skrivbordet gör så himla stor skillnad & det är helt perfekt, jag kan till & med luta bordsskivan i fall att jag vill!
Alla mina pysselprylar ryms i byrån vid fönstret & sen har jag en liten läshörna där jag kan sitta & bläddra igenom alla mina böcker om pyssel, virkning, trädgårdsarbete etc. Alla rit-tillbehör bor på den turkosa vagnen.
Fast ritandet får vänta ett tag, just nu är det jag & min Brother som gäller. Har precis fållat upp ett par byxor & är så sjukt nöjd över att jag för en gångs skull inte behöver gå runt & trampa på mudden!
Nu ska jag bara rensa bort lite saker som inte hör hemma i rummet (läs Pauls saker som växt in där fastän han har sitt eget kontor där hans prylar kan gro bäst de vill - eller de kan de ju egentligen inte, men än har tjatet inte gett resultat) & fnula på lite smart förvaring, men på det hela taget känns det himla bra & färdigt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Så mysigt! Förstår att du vill spendera all tid där! :)

Snygg symaskin, ser väldigt avancerad ut :p

Kram

Svar: Jo jag kan ju inte påstå att jag lärt mig alla funktioner än. :) Kanske lite i överkant med tanke på hur lite syvana jag har, men typ alla symaskiner var elektriska så det var inte så mycket att välja på. Sen var den så galet billig också, mindre än 1000kr. Min förra symaskin i sverige kostade dubbla för 8 år sedan & är inte i närheten lika avancerad. I bland gillar jag verkligen nordamerika!
Ida

2014-03-24 @ 22:02:25
Postat av: Trillingnöten

Så jäkla snyggt och mysigt det blev! Så klart man måste passa på att fixa ordning när man får gäster dessutom! Lite så är vi också. Ojoj! Besök om nån vecka? Dags för vårstädning som gör att huset ser ut som hej-kom-och-hjälp mig ända fram till nån timme innan gästerna kommer :p Bara för att liksom...Njut av din fina plats!

Svar: Tack - vad snällt!
& det där med att man städar så att det ser ut som kriget fram tills fem minuter innan gästerna kommer... klassiker. Varje gång lovar jag mig själv att: 1) nästa gång ska vi inte ta i så vansinnigt 2) eller åtminstone börja tidigare. Fast det är väl så att jobb föder merjobb, så det spelar ingen roll hur tidigt piffen börjar - man jobbar ändå fram till sista sekund! Sen blir vi alltid så kära i vårt hem sen, glömmer bort sliten & enas om att vi måste bjuda hem folk oftare! :)
Ida

2014-03-25 @ 16:09:43
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Trillingnöten

Apropå recept till slow cooker! Jag har två favoriter nu (speciellt den första som är riktigt mumsig med lite gräddfil på toppen):

http://www.nytimes.com/2011/10/13/health/nutrition/13recipehealth.html?ref=nutrition&_r=0

http://www.myrecipes.com/recipe/moroccan-chickpea-stew-10000001673009/

Och så gillar vi att göra typ pulled pork! Det är himla gott!

http://www.chow.com/recipes/30356-easy-slow-cooker-pulled-pork

Jag gjorde så att jag tog alla kryddorna och smetade in köttet och lät stå över natten (istället för att ha i köttet i slow cooker på en gång som receptet säger). Sedan gjorde jag en barbecuesås med hoisinsås, tomatpasta, lite ketchup och chickenbroth som jag också hade i i slow cooker tillsammans med allt andra. Blev den bästa pulled pork ever!

Svar: Tack för förslagen! Måste nog ge slowcookern en chans till & jag älskar kikärtor så jag känner att jag lutar lite åt det hållet. Även fast jag är nyfiken på pulled pork, hade aldrig hört talas om det innan jag kom hit till Kanada men nu verkar det ha blivit superpopulärt även i Sverige så jag känner lite att jag borde lära mig laga det!
Får återkomma med rapport så fort jag testat något!
Ida

2014-03-26 @ 15:47:45
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Det är så himla skönt när man får till det som man vill och fint blev det verkligen =)

Svar: Tack! Ja, det känns så himla JAG & jag blir verkligen lycklig då jag kommer in i rummet. Finns liksom oändliga kreativa möjligheter där!
Ida

2014-03-26 @ 22:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0