New springy project!

Jag har jobbat rätt flitigt på mitt blåklintsprojekt, men så tog allt det grå garnet slut - både hos mig & på affären. Tre veckor räknade de med att det skulle ta innan det kom in igen & så kan vi ju inte ha det. Jag behöver hålla igång med något kreativt & virkande är så där terapeutiskt att det borde vara obligatoriskt för... tja, alla! Det här hade ju kunnat vara förargligt om det inte vore för att jag har spanat & längtat efter att få testa ett annat blomstermönster. Så idag åkte vi iväg & köpte på oss en himla massa härvor i två gula nyanser plus världens finaste teal.
Nu är tanken att det här ska bli en massa små gullviverutor. Känner mig himla peppad samtidigt som jag är liiite nervös, det här är nämligen den första riktigt avancerade mormorsruta jag tänkt ge mig på. Fast fungerar det inte så har jag en reservplan - påskliljehexaeder. Vårblomma som vårblomma tänker jag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ja, när man hanterar sorg är det bra att ha något annat att fokusera på/distraheras med. För mig var det Arn-böckerna =)

Svar: Precis - fokus är det jag känner att jag behöver. Sen är tanken att det här ska bli en babyfilt till S & V. Jag är ju så glad för dem egentligen, bara att min personliga sorg kommer emellan lite just nu. Så jag tänker att om jag lägger ner en massa jobb på en filt till dem så liksom TAR glädjen lite mer plats.
Ida

2014-03-09 @ 12:46:06
Postat av: Jo

Bra tänkt!

2014-03-10 @ 07:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0