Åh så fiiiin!

Det här med att så många är så glada för att vi gått & gift oss, det upphör liksom aldrig att förvåna mig. Här hör jag ofta att "You get one day", men jag känner som att folk har firat oss lite då & då ända sen vi gick & förlovade oss! & FORTFARANDE händer det, nu när vi varit gifta i 9 månader! Som om bara häromveckan, när vi mötte Martin för sushi - då fick vi fint kort & en fantastiskt vacker Kosta Boda skål. Blev så himla glad med också väldigt paff, att andra fortfarande bryr sig! Idag dök Birgitta upp för lunch - för att hämta upp lite SWEA kokböcker & stämma av lite, vi har ju inte sets sedan julmarknaden, & kan ni tänka er... hon klev innanför dörren med ett jättepaket! Blev nästan lite ställd först, varför då liksom? Fast så var det en bröllopspresent & jag, jag blev så där rörd att jag kände att jag nästan fick en klump i halsen. Vad vi fick...
En sauteringspanna (heter det så?) i den mest perfekta blå färgen från underbara la creuset. Jag som känt mig lite off på att laga mat ett tag kände hur orken kom tillbaka nästan omgående, för en sån här liten skatt kan ju inte stå oanvänd & känna sig bortglömd på spisen! Nej, den här pannan ska jag älska till dödsdagar & sen testamentera bort till någon som förtjänar den. SÅ HIMLA FIN! Alltså... jag vet att det är en stekpanna, men det är nästan så där att jag vill sova med den i sängen i natt - så där som jag gjorde med riktigt underbara födelsedagspresenter/julklappar som liten!
 
P.S. Nu när vi ändå snackar stekpannor - farmor hälsar att Nicklas Wahlgrens knep med mjöl i pannan inte fungerar. Det kommer bara att bränna vid & förstöra pannkakorna. Så nu vet ni, lita inte på kökstips som kommer till er i sömnen!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Men åh vad roligt! Det är ju underbart att bli firade så här länge! Lite överraskande och härligt :) Och jag förstår att du blev himla glad för den där pannan! Jättefin är den! Precis så där härligt blå som jag älskar. Du får planera väl vad du ska laga för första rätt i den också :) Det kommer du alltid att minnas!
ps. Jag ska ta till mig farmors råd att icke lyssna på kökstips i sömnen..i drömmen...menar jag!

Svar: Det värmer verkligen så otroligt mycket - för det är ju så oväntat! Klart att vi blev glada för alla presenter på vår bröllopsdag, men då är det ju inte lika mycket överraskning i det hela. 9 månader senare trillar man däremot nästan av stolen i förtjusning över att någon minns & bryr sig!
Sen när det gäller pannan är jag så imponerad över att hon prickade rätt färg! Har två Le Creuset i just den här blåa sen tidigare & tycker att de är så vackra. När jag packade upp paketet sa hon att hon hade kvittot kvar, så det var bara att byta om jag ville ha något annat eller en annan färg. Tänkte när jag såg kartongen att vi nog skulle behöva byta färgen, det finns ju så många olika nyanser att välja på, men så var det exakt rätt! It was meant to be!

Hm... & du har rätt, något riktigt smarrigt måste jag använda den till för premiärkockandet!
Ida

2014-05-07 @ 02:56:59
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Alex

gud så härligt! och förstår verkligen din kärlek till stekpannan, jag blir precis likadan och skulle känt exakt så om den där flyttat hem till oss!
Blir nästan lite avundsjuk.

tur att din famor hade svaret direkt, så vi alla slipper stå där hemma och bränna pannkakorna :)

Svar: Le Creuset är så himla fina, men framförallt är de ju SÅ bra! Känns verkligen som en investering - så slipper man springa på IKEA & köpa taffliga stekpannor i tid & otid. De här räcker liksom hela livet! Håller tummarna för att ni får något fint från LC i bröllopspresent, jag vet ju att du också är ett fan.
& farmor är bäst - sitter på så många tips! :)
Ida

2014-05-08 @ 00:26:25
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0