Baby C...

Måndag & det är ju lite trist, så vi kör på announcement idag för att pigga upp lite här inne på bloggen. Går allt bra, ta i trä, ska vi få en baby i november/december! Besparar er alla lite snabbräknande på fingrarna, blev gravid precis efter att baby-bomben slog ner här. Så det här gamla tugget om att "gravid blir du inte om du stressar", det tycker jag att vi kan skrota nu. För sällan har jag varit så stressad som då & så BAM... hände det just den månaden. Måste erkänna att jag nog aldrig blivit så paff som när jag fick mitt positiva resultat, för mig fanns det liksom bara inte på kartan att det skulle fungera den månaden. Kändes som ett mirakel för att vara ärlig. Så nu byter jag namn på den här kategorin till "Baby C" & så kan ni väl alla hålla tummarna för att det här ska gå vägen nu! Hur Paul har tagit det hela? Vanligtvis tycker jag att vi ligger rätt lika i hur vi reagerar på saker & ting & på ungefär samma fas i allt planeringsarbete. Den här gången, säg hej till bromsen Ida. Hade Paul fått bestämma hade merparten redan varit inhandlat vid det här laget. Jag, som tycker att sånt här det ska det väntas med till rätt sent, har bara låtit honom köpa en sak. Ja eller två (stolarna, den vita nallen är min barndomsnalle Bambam & till höger sitter Teddy T Bear som har varit Pauls följeslagare genom livet)...
& jäklar, aldrig har jag sett Paul tvätta trädgårdsmöbler så noga tidigare. Jag bara "men de är ju nya", varpå Paul informerade mig om att det var dammiga... Så kanske att jag slipper undan att dammputsa fram till 2015 då?!

Kommentarer
Postat av: Jo

Hehe, ja ni brukar ju vara rätt samstämda men jag måste säga att jag faktiskt inte är särskilt förvånad över gasen Paul i just det här =)

Svar: Lite ler & långhalm brukar det ju vara ja, men inte den här gången. Paul har försökt få iväg oss på att handla mammakläder två helger i rad & jag bara "Men du... jag ligger fortfarande 2 kilo UNDER min vikt innan jag blev gravid, vad i hela friden ska jag med mammakläder till?!". Paul hävdar att det är bra att vara förberedd, men det är ju knappas så att jag kommer att gå & lägga mig en natt & vara pinnsmal bara för att vakna upp nästa morgon som en valross. Så jag känner liksom att vi kan ta det lite piano på den fronten.
Ida

2014-05-12 @ 18:11:14
Postat av: Jo

Hahahaha! Shit vad han skulle vara skadeglad om det faktiskt hände :P

Svar: Eh... Jag tror snarare att han skulle vara förskräckt, för jag tror inte att jag tagit en så extrem övergång så där jättebra. Paul har ganska snabbt lärt sig att det här med att vara gravid, inte Idas hobby nummer 1 genom livet.
Ida

2014-05-12 @ 18:47:43
Postat av: Camilla

Grattisgrattisgrattis!!! Jag är så glad för er skull att jag hoppar jämfota ❤️

Hoppas du mår bra!
Kram!

Svar: Tack tack! Åh nu blev jag lite lipig här!
Jag har mått uselt, lite därav stillheten här på bloggen, men jag tar det i en annan blogpost. Ville fokusera på det glada i den här första biten om Baby C! KRAM!
Ida

2014-05-12 @ 20:25:53
Postat av: Målvaktsmamman

Jag hoppar också....jättehögt! Grattis och all all lycka i hela världen till er:) ..maj gaad vad spännande.


Kraaaaaam!

Svar: Haha, tack! Det är sjukt spännande samtidigt som det inte riktigt sjunkit in än - blir nog lite verkligare när jag väl har en mage.
Ida

2014-05-12 @ 20:43:23
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Camilla

Det var verkligen bra nyheter! Så glad för er skull och mina tummar och tår har ni!

Usch då :( får läsa om det snart, nu hoppar vi av glädje istället :)
Kram!

Svar: Ja hoppa är bra mycket roligare, så det tycker jag att vi kör på idag! :)
& tack för tummarna & tårna!
Ida

2014-05-12 @ 20:46:09
Postat av: Alex

oh gud nu börjar jag gråta! Grattis!! Gud vad jag längtar efter att få följa er i allt de här. Mår du bra? Hoppas du slipper må sådär jävla illa som jag gjorde! Vilken lycklig lite människa som kommer få er till föräldrar.

Svar: Gud vad du är gullig, blir lite lipig själv bara av att läsa att andra gråter för att de är så glada för oss! Har fått frågor om illamåendet tidigare, så jag tror helt enkelt att jag tar & skriver ett inlägg om det nu på direkten.
& tack - det var otroligt fint sagt!
Ida

2014-05-12 @ 21:11:09
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Trillingnöten

Herregud vilka nyheter!!! Jag fick en smärre chock (en bra sådan givetvis!) när jag kom in här och såg vad du skrivit. Jag är sååå glad för er skull!!! GRATTIS! Fantastiskt roligt! (Jag vet, liten överdos av utropstecken, men det kan inte hjälpas. !!) Tänk att det gick vägen när du minst anade det :) Vem vet hur sånt där funkar egentligen, man får vara glad när det tar fart helt enkelt! Ska bli så kul att följa er graviditetsresa :) Kram på er!

Svar: Haha, jo man jag känner mig forfarande lite chockad själv. :) Som sagt, det kom mycket oväntat även för oss - just den månaden hade vi liksom båda räknat bort mentalt & det var den enda månaden då jag inte kände av en endaste graviditetsförvarning. Tack för alla utropstecken & glada tillrop, det värmer så mycket att andra blir glada för oss! Kram!
Ida

2014-05-13 @ 03:18:31
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: sandra

Grattis Ida! Otroligt glad för er skull!

Svar: Stort tack - det känns så himla stort, lite overkligt, men mest bara fantastiskt!
Ida

2014-05-13 @ 07:22:56
Postat av: Ingrid

Grattis vad skoj! Fast jag anade det nog hela tiden måste jag säga för det var en del snack om att vara barren och det skulle aldrig gå och världen gick under och sedan blev allt liksom lite mer balanserat och "normalt" fast utan att nämna något förstås, så jag anade nog. För övrigt har vi det svårare än er, jag försöker lära Ollie norska, men kan det ju knappt själv, vet inte om jag hjälper eller själper. Vi flyttar till Oslo i sommar. Så det blir intensivkurser för grabben så han kan få jobb...men i alla fall, massa grattis var det jag mest ville säga!

Svar: Tack & ja jo, det blev ju en himla tvärvändning där - från alla de där månaderna som vi hoppades på, till när jag verkligen tappade hoppet, & så BAM plus på stickan. Det kom liksom så abrupt att jag kände mig lite dum, sitta & gråta ut på bloggen var ju tydligen det enda som behövdes för att jag skulle bli gravid...
& jag dör av skratt - kan tänka mig hur du sitter & immiterar Ole i Sällskapsresan & lär Ollie hittepånorska (Oh, du får säga att Ole kommer att vara hans nya smeknamn i Norge!)! Men du får tänka så här, det hade kunnat vara värre - ni kunde ha varit på väg till danmark, eller finland!
Ida

2014-05-13 @ 08:33:39
Postat av: M

Åh, grattis till er båda! När jag såg ditt inlägg flög mina händer upp från tangentbordet och jag klappade som en tok, allt ackompanjerat av ett gällt "iiii-ande" :) Ja, jag bjuder på att det antagligen såg helt galet ut men det var den spontana reaktionen :D Vad roligt, ska bli så kul att följa detta, särskilt med din engagerade make ;)
Kram!

Svar: Haha! Var det folk runtomkring då som såg det? Annars kan man ju göra lite vad som helst. :)
& stort tack! Det känns så himla roligt & Paul... ja, jag har nog aldrig sett honom så glad som vad han är nu!
Ida

2014-05-13 @ 14:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0