Snabb vända till Guelph...

Gårdagen gick i stora packningens tecken - hjälp så mycket pryttel vi har samlat på oss ändå! Jag är dock stenhård just nu, det må vara att jag packar under tidspress men jag vägrar packa ner sånt som vi faktiskt inte behöver. Finns väl inget värre än att komma till ett nytt ställe & sen packa upp samma skit & tingeltangel som man redan var less på från det förra stället! Vid tre-snåret fick jag lägga ner packandet, ta en raggardusch & dra en sommarklänning över huvudet - för vid fyra kom Paul hem & så åkte vi ut till Guelph. För även om det är jätteskönt att vi får flytta in hos Isolde så vill vi ju inte bo i en källarlägenhet permanent utan vi vill ju hitta något lite större & eh... ljusare. Med tanke på allt vad som pågår tog vi därför beslutet att outsourca hela processen med att hitta ett fungerande långtidsboende & skaffade helt enkelt en agent som jobbar för oss i Guelph. När jag säger skaffar & skaffar... vår agent är mamma till en av Pauls äldsta vänner, så det var mer så att hon bara "Nu tar jag hand om er stackars små avloppsjon & hittar något vettigt där ni kan bo" & igår hade hon roddat upp lite ställen som hon ville att vi skulle titta på. Guelph är en universitetsstad, så det här är tiden på året det är läge att hitta något - så vi tog beslutet att lägga packandet på is för en kväll till förmån för att åka & titta på utbudet. Finns två ställen som vi är väldigt intresserade av, så vi får se vad som händer där. Var så SJUKT skönt att få komma ut ur avloppshuset ett par timmar & inte packa non stop! Åh - motorväg & bilkö liksom, just nu gör vad som helst som inte luktar bajs & involverar kartonger mig lycklig som få! 

Kommentarer
Postat av: Jo

Tittade lite på bilder på google maps och det ser ut som en väldigt mysig stad. Ser fram emot att få komma och hälsa på =)

Svar: Guelph är väldigt mysigt - grönt & söta hus & trevliga människor! Du är SÅ välkommen när som helst, måste ju ses med jämna mellanrum annars får jag Josefin abstinens!
Ida

2014-05-27 @ 20:55:41
Postat av: Jo

Absolut! Jag får ju annars Ida abstinens och förmodligen kommer jag utveckla ett Baby C-beroende som kommer behöva underhållas =)

Svar: Ja vi får ju hoppas det, så att du inte bara "Alltså... Ida, vi har ju varit vänner länge nu... men er unge är så jobbig så jag tänker att vi kanske kan ta ett break. Det är inte du, det är barnet". :)
Ida

2014-05-29 @ 21:56:42
Postat av: Jo

Hahaha! "Trodde hen skulle vara sötare. När hen ser ut så där vill jag inte ha nåt med henom att göra, speciellt med de där lungorna". Nej, jag tror inte att det är någon risk för det scenariot =D

Svar: Skratt! Ja... ett "Ish, jäklar vad ful!" hade kanske inte varit det bästa sättet att stärka vänskapsbanden med! :)
Ida

2014-05-30 @ 00:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0