Ta mig fan noll fredagsmys...

Jag har nog sällan känt mig så mentalt trött som vad jag gör just nu... Kvällen började bra med att Paul kom hem & bara "Du, huset är så hemskt med avloppsproblemet - så vi kan väl äta ute". Mycket trevlig middag följt av promenad i kvällssol, så långt allt väl. Sen bestämde vi oss för att ge avloppet ett sista försök innan vi ringer portugiserna. Någon av oss kläckte den brillianta idéen att vi helt enkelt skulle dammsuga upp en massa avloppsvatten med vår våtdammsugare, dumpa alltet i golvbrunnen ute på gatan & sen försöka oss på att få bort stoppet med den pryl vi köpt speciellt för detta ändamål. De första hinkarna gick helt enligt planen, men hink nummer tre råkade stöta i nederkanten på trappen när Paul skulle bära upp den & bajskatastrofen var ett faktum. Cirkus 30 liter avloppsvatten bara flög/forsade/stänkte ner hela källaren. Paul skrek, jag skrek & katterna... ja de gömde sig. Det var obeskrivbart... Paul var ju redan ett förlorat fall, så han började städa där han stod på fläcken medan jag slet av mig byxorna & hoppade i ett par stövlar. Så merparten av kvällen ägnade jag alltså åt att moppa bajs iklädd en tshirt, alldeles för små svarta spetstrosor (remember vi kan inte tvätta så jag är inne på de där underkläderna som ligger längst ner & längst bak i underklädeslådan) & gummistövlar. Läckraste gravidlooken 2014! Vid tolv var källaren i någorlunda skick igen & jag gick upp för att ta en dusch & sedan dö rakt ner i sängen. Duschen avklarad på 20 sekunder istället för de 20 minuter som jag velat spendera där inne & sen in i sovrummet. Bara för att inse att det luktade ÄNNU värre där inne. Well, igår var vi tvunga att köpa nytt torrfoder till kattern & de hade slut på det gamla vanliga, så de fick nöja sig med ett annat märke - som tydligen inte kom överrens med någons mage. I kombination med att Paul eller jag glömt att stänga sovrumsdörren i all bajspanik... låt oss säga så här, aldrig har diarée varit så ovälkommet & olycklig placerat. Så nu sitter jag här i soffan - min säng för natten & Paul håller på att bädda med en taskigt litet liggunderlag för sig själv på golvet & jag känner bara att så här lite fredagsmys har jag nog aldrig haft tidigare i mitt liv.
 
On the upside - jag tänker att det här måste vara jättebra för baby Cs immunförsvar + att det här med att byta blöjor kommer att bli en jäkla walk in the park i jämnförelse med den här natten. Jag menar, hur illa ungen än lyckas söla ner sig själv kommer det ju ändå inte vara TRETTIO LITER på en & samma gång. En sak till, det där suget efter en till katt - helt klart rätt raderat från kartan den här kvällen! Däremot funderar jag lite på att sätta ut två herrar i en pappkartong på trottoaren i morgon. För på riktigt... just nu känns det inte riktigt som om de vill vårt bästa.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Fy farao! Jag kan tänka mig bättre sätt att spendera en fredagskväll! Till och med att byta hundra bajsblöjor på löpandeband! Nu är ni härdade till tusen!

Svar: Ah, skönt att få bekräftat att blöjbyten inte är i närheten av hur hemskt det här var! Har bara bytt kissblöjor så har ingen erfarenhet av bajsblöjor, men som sagt det känns väl så där spontant som om de alltid kommer att innehålla mindre än 30 liter avföring.
Ida

2014-05-25 @ 02:37:07
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0