1st of Advent...

Jag pratade med farmor häromdagen - hon bara "Advent betyder ankomst, kanske att babyn kommer då?!". Så det hoppades jag väl lite vagt på, men Baby C har som vanligt inte behagat gå till gaten. Högtalarutrop 32... "Final call for November flight 2014!" & jag inbillar mig hur Baby C bara "Nä... men jag hinner en vända till i tax free butiken, kanske ta en drink också".
 
Jaja... det kommer ju tre advent till! Så dagen har istället ägnats åt att jobba på vårt badrum & jag har fortsatt med adventspyntet. Bästa saken så här långt, det lakanssett som Paul kom hem med som en överraskning häromdagen. Jag är ju nämligen enormt frusen av mig & har oroat mig lite för vintern, så han köpte ett juligt sett i flannel som vi bäddade med redan igårkväll & det var ungefär den skönaste "bädda ner mig" upplevelsen i hela mitt liv. Mjukt, varmt & alldeles underbart! Det fick även godkänt att katterna, så en hitt på alla fronter.
Digby den lilla fjantkatten roade sig dessutom med att "jaga" de tryckta kardinalfåglarna i säkert 10 minuter. Kan mycket väl vara så att han är den mest lättroade individen på den här planeten.
Känns lite som om vi bör investera i någon form av fågelmatare så att han kan sitta & pipa upphetsat genom hela vintern. Mest för att det kommer att göra honom så himla glad, men lite också för att vi finner den här jaktådran så oerhört underhållande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0