Baby Cs first zoo-collection!

För en himla massa år sen befann sig min vän Ingrid & jag i någon gudsförgäten håla i norra Ontario under vad som kan ha varit den mest sjukdomskantade roadtrippen ever. Jag hade en bihåleinflammation av magnituden "jag kan knappt se för att mitt ansikte är så svullet" men lyckades ändå spana in ett litet "djurtåg" på en affär som i övrigt bara sålde äppelprodukter. Minns att det kostade $30, vilket var så billigt att jag bara var tvungen att slå till även om mitt omedelbara behov av träleksaker då låg på noll. Under årens lopp har det där trätåget inte bara fått flytta med, utan även pallats upp till allmän beskådning - helt enkelt för att det alltid gjort mig glad att titta på. Så när Paul spikade upp en hylla ovanför Baby Cs säng häromdagen var tåget det första som åkte upp. Därefter följde Kanin & Elephas - men slutet på hyllan gapade tom. Tills igår då vi fick paket från farmor!
Kunde ju inte ha passat in bättre - så otroligt fin!
Under huset finns ett förvaringsutrymme där alla djuren går att lägga - i nuläget vilar landgången, krokodilerna & zebrorna där inne för att det inte ska bli för plåttrigt på hyllan. Inser ju att det kommer att ta ett tag innan Baby C kommer att kunna uppskatta farmors present själv, men fram tills dess kommer jag att älska den för två! Dels för att den är så himla fin, dels för att BR känns så "svensk barndom" & dels för att det inte direkt dräller av fina träleksaker här i Kanada. Då blir den här typen av presenter genast väldigt mycket mer värdefulla. Farmors paket innehöll även en liten filt som är så fin att vi båda fick en tår eller två i ögonvrån, men den förtjänar ett eget inlägg lite längre fram så jag visar den senare. Farmor är även så himla gullig så att hon tänker på alla i familjen, följaktligen fick jag en ny laddning Allers, Paul choklad & Mammut & Digby ett nytt band att leka med. Digby lekte så hejvilt att han tillslut däckade på tröskeln mellan köket & vardagsrummet - precis som om han fortfarande vore en liten kattunge som somnar i steget!

Kommentarer
Postat av: Alex

gud så fint! älskar djursaker och träleksaker så de här var verkligen i min smak. Och jag älskar dig farmor! Hon verkar vara så himla härlig på massa sätt, men en människa som tänker på att skicka med ett band till katterna... då vet man att de är en riktigt genom snäll människa!

Svar: Visst var den fin?! Det är Noaks Ark från BRs nya träkollektion - så många fina saker som väcker habegär!
http://www.br-leksaker.se/inspiration-och-nyheter/inspiration/br-traeleksaker

Bondgården är en annan favorit, men jag älskar arken för att den är så färgglad.

& farmor är kanske världens snällaste människa. Så där så att hon stickar åt våra vänner & kallas "farmor" av folk både här & där - för att det verkligen känns som om hon bryr sig om alla andra.
Ida

2014-11-18 @ 18:18:32
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Anna

Melissa and Doug har en del fina träleksaker. Bara som ett tips...lycka till med allt nu på sluttampen.

Svar: Tack för tipset - har googlat & det fanns ju en massa fint! Skönt att veta när vi väl kommer till det stadiet att vi måste köpa in lite mer leksaker.
Ida

2014-11-19 @ 01:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0