Badrumsuppdatering!

Jag tänkte att jag skulle ge en liten uppdatering på badrummet här på första våningen - det har gått framåt lite sen vi började om vi säger så! Borta är de fula gröna väggarna, de taskiga golvlisterna & så har vi ju nytt golv också (fortfarande stolt över att jag & kulan fixade att foga helt själv). Igår installerades även efter mycket om & men vår nya toalettstol - kan ha varit mitt näst mest lyckliga husögonblick sen dess att vi flyttande in vår säng & jag slapp sova på golvet!
Dock svårt att avgöra om jag eller Mammut var mest glad - lilla farbror Mumin älskar nämligen vatten & har tillbringat många timmar inne i det vattenlösa badrummet stirrandes på antingen platsen där toaletten ska vara eller där handfatet ska stå. Så när toaletten fylldes upp för första gången firade han med att premiärdricka ur den, medan jag valde att avhålla mig. Börjar ju få in vanan på att inte kunna fira med att dricka så jag tänkte att det var lika bra att hålla fast vid den principen även i det här fallet... Vad står näst på "to do listan"? Tja, Paul måste figursåga till de sista golvlisterna & spika fast dem så att jag kan måla dem, sen måste vi få in handfatet så att vi slipper tvätta händerna i köket...
Just nu står handfatet i vardagsrummet & väntar - hoppas så att vi kan få in det under helgen! Sen ska det väl på lite mer silikon lite varstans & så ska vi sätta upp ett par hyllor över toaletten samt skruva fast handduks- & toaletthållare. Sladden på golvet är för el, som Paul dragit upp från källaren, så att vi kan få in en lampa över badrumsskåpet (måste bara hitta ett fint först). Blir nämligen helt skogstokig på toaletter utan vettigt ljus, så det här tillägget är guld värt för mitt mentala "renoveringsvälbefinnande". Återkommer med bilder när allt är färdigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0