Hade så skylt på babyn...

En av de gravidomställningar som jag kanske haft svårast för är hur löjligt lite plats ens blåsa får i kroppen. Det är som om du går från att åka runt i en limo hela dagarna till att helt plötsligt vara fast med en Peel P50. Det suger med andra ord. Igår avslutade vi vår lilla Toronto-outing med sushi, & all soyan samt det gröna teet som portionerades ut helt hejvilt gjorde att mängden kissrundor under natten steg till aldrig tidigare skådade nivåer. Trots det höll jag på att kissa på mig i sängen. Drömde nämligen att jag verkligen behövde gå, så jag öppnade dörren till vår sommarstuga, knatade genom blåbärstuvorna till utedasset, satte mig & skulle precis börja kissa när jag såg en hästmyra. Vilket var vanligt förekommande på vårt gamla utedass, men inte på vårt nya... Lite kaos i huvudet - det var något som inte stämde, skulle jag kissa eller inte? Vaknade upp mitt i kiss-vånda de luxe & lyckades således precis klara mig från total förödmjukelse. Fast alltså på riktigt... hade jag kissat på mig hade det ju legat hemskt nära till hands att bara "Jag tror att det var vattnet som gick" & sen BE till alla gudar som fanns att ungen skulle sammarbeta & komma på direkten för att "save mommys face"!
 
Happ - nu är det en ny dag & planen är att vi ska få en massa saker gjort här i huset. Sist vi var hos barnmorskan fick Paul kanske det att låta som att vår nya toalettstol är installerad & det hade väl varit roligt om så faktiskt hade varit fallet den dagen de dyker upp här hemma. I nuläget står den nämligen parkerad på parketten i vardagsrummet & enda sättet jag ser att den skulle kunna användas på är om vi knölat ner en plastbunke i den. Kanske inte direkt hur jag hade definierat "installerad" - men å andra sidan, kanske att de är lite mer generösa i sina tolkningar här i bananrepubliken Kanada...

Kommentarer
Postat av: Jo

När jag är kissnödig och sover brukar jag drömma att jag letar toalett och när jag väl hittar en är den så himla tjusig med marmor och grejer. Men ju närmare jag kommer toastolen desto äckligare blir den och när jag nästan sätter mig på den är den i stadiet ute på landet i u-land och har inte rengjorts på ca 30 år. Då vaknar jag.

Svar: Mycket praktisk varningssignal! Det enda jag fick som var "utanför normen" var en sketen hästmyra - så nära att bara strunta i den & kissa på! Vilket ju inte direkt varit en höjdare för psyket så här på slutet.
Ida

2014-11-23 @ 16:06:06
Postat av: Alex

för mig så brukar de vara så att jag kommer fram till massa offentliga toaletter, men så finns de ingen dörr eller alla är i ett stort rum eller dörren visar sig vara av fönsterglas och liknande ;)

Svar: Bra hintar alltså att allt inte står rätt till! Önskar att min kropp vore lite snällare på det planet. Oftast när jag har den här typen av drömmar är jag hemma hos farmor på hennes toalett & så är det bara någon pyttedetalj som inte stämmer - typ att hon fortfarande har sin gamla toalettsits.
Ida

2014-11-24 @ 07:52:00
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0