Inte ett dugg nyttiga, men goda!

Varje år kring Halloween frågar Paul om vi ska behålla pumpakärnorna till något & i regel säger jag något i stil med "Orka då" & så åker de i komposten. I år kändes det dock viktigt att spara dem, jag skyller på boandet, & idag blev det alltså rosta av här hemma. Har väl i nuläget kastat in handduken lite kring när det gäller att vara så himla nyttig hela tiden, så 100g smör kändes inte helt orimligt för 4 cups med frön... & hemskt goda (för att vara pumpafrön i alla fall) blev de!
Nästa år får det nog bli favorit i repris, fast med hälften smör & aningens mer kanel. Nu sitter jag & funderar på om jag kanske kan knöla ner en liten påse frön i min sjukhusväska. Listan med saker som vi ska ta med (som vi fått från våra snälla barnmorskor) säger nämligen att väskan bör innehålla snacks & jag har liksom noll & inga uppslag på vad som hade kunnat vara lämpligt. Mitt favorit-snack brukar ju nämligen vara fryst mango, men det känns så där lagom smidigt att kånka med...

Kommentarer
Postat av: Jo

Torkad mango?

Svar: Torkad mango är jag inte så förtjust i, men torkade tranbär & torkad kiwi hade varit perfekt! Det får jag se till att köpa in & packa i väskan. Tack!
Ida

2014-11-05 @ 11:24:35
Postat av: Malin C

Åh mums vad gott! Är det bara smör och kanel? Låter väldigt trevligt. Har fått stopp på mat med salt nu pga all vätska jag drar på mig. SÅ irriterande när man är en renlevnadsmänniska utan tillstymmelse till godis eller snacks. Men kan ju vara kul att hålla sig på denna sida 100-sträcket! :)

När var det du skulle göra den där tänjningsgrejen?
Vår kille är fixerad nu och kan komma när som! Eller om väldigt många veckor... Men jag lyssnar mest på "när som"!

Förstår paniken med nålarna och katten, fick ont i magen bara jag läste det. SKÖNT att allt gick bra!

Svar: Klicka på "100g smör" så kommer du till receptet. Det är pyttelite salt i, vilket jag verkligen gillar för balansens skull, men det går ju lätt att skippa. Själv hade jag typ dött om jag fått saltförbud, är det värsta saltoholic som finns - min drog i livet! Kan dock verkligen tänka mig in i hur jobbigt det måste vara att få dietrestriktioner när du är en person som lever nyttigt. Jag har verkligen fått kämpa med det här att kroppen går upp i vikt under graviditeten & längtar SÅ tills jag återigen kan röra på mig så som jag är van.
Vecka 38 börjar de, så mindre än 10 dagar kvar tills dess... Har lite svårt att ta in det känner jag, men längtar ändå. Håller tummarna för att ingen av oss måste gå så här fram till Lucia, herreghjäp så hemskt!

& ja det var bara hemskt - samt så oväntat. Jag menar, det fanns ju tusen andra (ofarliga) saker han kunde ha börjat tugga på, så varför just knappnålarna?! Är bara så lycklig för att han inte svalde en i alla fall, vilken mardröm!
Ida

2014-11-05 @ 15:14:05
URL: http://mclapper.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0