Paul räddade dagen!

Som sagt, inte optimal start på dagen. Tyckte så jäkla synd om mig själv att jag bara ville bädda ned mig & mina kassa armar & försöka sova bort eländet. Då gjorde Paul ungefär det enda som kunde rädda situationen - han packade in mig i bilen, körde till Starbucks för proviantering, & sen bilade vi vidare till IKEA. För en höggravid utlandssvenska med grava boande-tendenser var det som att slussas in i moderhamnen. Att få knata runt i blomsteravdelningen & välja krukor i snigeltempo var bokstavlig talat manna för själen. 
Den här lilla utflykten tog mig från vrak till funktionsduglig & kvällen har ägnats åt att förbereda inför första advent. Vi har fått upp ytterligare en adventstjärna, jag har tåtat ihop årets adventsljusstakekombo & så tjuvade jag en av de dyrbara julmustburkarna som vi fick med oss från SWEAs julmarknad. Lycka i en liten aluminiumburk!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Men vad mysigt! Och han verkar vara så himla omtänksam, bästa egenskapen.
Snart, snart är det er tur och för min del släppte 95% av gravidkrämporna med förlossningen så förhoppningsvis känns det bättre snart för dig.
Jag hade inga tecken alls och vips var han här, så ha förtröstan även om du för stunden inte kan känna några tecken på att det är på gång.
Mitt bästa tips inför förlossningen? Se till att ha kalla, lätta saker att äta under tiden. Tex drickyoghurt och bullar.
Kram!

Svar: Han är helt otroligt omtänksam & gör alltid sitt bästa för att peppa & stötta när jag tycker att något är jobbigt. Enormt härligt att ha det stödet! Så när det kommer till förlossningen känner jag mig så trygg som har honom att luta mig mot.
Inga tecken än - men håller tummarna för att det ska gå rätt fort när det väl är dags. Verkar från din blogg som om det gick rätt snabbt för er, att du trodde att ni skulle kunna vara hemma över natten & så var ni inne bara några timmar senare. Ser fram (med lite skräckblandad förtjusning) att läsa din förlossningsberättelse. Sen är jag jättenyfiken att höra mer om namnet - så fint men ovanligt!

& tack för tipset, får se vad vi kan proviantera upp med som kan passa.
Ida

2014-11-30 @ 04:42:44
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Jo

Super-Paul to the rescue! Han är ju bra att ha, jag säger behåll honom ;)

Svar: Japp - jag tänkte behålla både honom & katterna. De är rätt fina hela bunten!
Ida

2014-11-30 @ 09:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0