Saker jag säger & sen ångrar...

Paul kämpade på med badrumsgolvet hela gårdagen - massa bitar som var tvungna att måttas & skäras till i allahanda former. Närmare midnatt var han klar, men då hade han inte lagt fogarna. Då hör jag hur jag säger "Honey, let's go to bed. You have such a long day tomorrow, I'll do the grouting". Paul frågade om jag var bekväm med det & samma röst svarade "Jaaadå! Nemas problemas!"... Um, så nu har jag suttit & tittat på alldeles för många youtube-videos om hur man lägger fogmassa (spännande underhållning!). Försöker uppbåda någon form av självförtroende kring projektet, men jäklar vad jag ångrar att jag tog på mig det! Inte för att Paul är någon expert på det heller, men gör jag något vill jag göra det bra - speciellt som han lagt ner så mycket jobb på golvet i övrigt. Alla verktyg är i alla fall framdukade nu, så det är väl bara att bita ihop & skrida till verket.
Eländet måste nämligen torka i 24 timmar, så det bara måste bli klart inom den närmsta timmen eller två om vi ska få in toalettstol & handfat innan barnmorskorna knackar på vid 4-snåret i morgon...
 
Uppdatering: Det är väl fel att säga "jag kan om jag vill", men "jag kan om jag måste" går absolut att applicera på dagens aktivitet!
Den inneboende Ernst Kirchsteigern i mig (nej inte babyn, tror att Skatteverket inte varit helt på Kirchsteiger som mellannamn) funderar nu glatt på vad mer jag kan tänkas kakla. Lite mosaik över handfatet kanske? Ett bord, en kruka eller varför inte en trädgårdsgång för att vara lite innovativ?! Sjukt nöjd är jag över mig själv & kaggen som lyckades hasa runt över hela golvet & få in fogmassan utan vare sig ryggskott eller foglossning!

Kommentarer
Postat av: Jo

Fint!

Svar: Tack tack! Kaggen & jag känner oss mycket nöjda med insatsen!
Ida

2014-11-13 @ 09:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0