Åh så himla lättad & glad!

Tillbaka i Guelph igen efter vårt ultraljud & det gick bra - Baby C ligger med huvudet nedåt! Vet inte om busungen vände på sig igen över natten eller om hän bara lurades hos barnmorskan igår, men det spelar mindre roll jag är bara så otroligt glad! Kändes som om jag flöt ut från mottagningen & det är inte att säga lite så här när jag nästan är i åttonde månaden! Vi firade med Starbuckslunch & hela vägen tillbaka hem var jag hög på livet & bara "Bästa dagen ever!" & så kom vi hem & där stod brevbäraren på trappen med Sverigepaket från farmor & då började jag nästan gråta för att det liksom blev FÖR MYCKET bra saker på en & samma gång. Så nu har jag suttit & packat upp små söta stickade sockor, Allers & kanske den sötaste lilla overall jag någonsin sett.
Det här är en sån där dag som jag bara hade velat slå in i en ask & lägga i ett bankfack - så att jag hade kunnat ta fram den någon gång i framtiden & bara uppleva samma glädje & lättnad igen. Till alla er som lämnade peppande kommentarer eller hörde av er via mail, jättestort tack - det värmde så mycket igår när allt kändes som deppigast!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Heja bebisen! Verkligen skönt för er!!

Svar: Ja - jag blev så galet tacksam för att lilla C inte vänt sig åt fel håll! Satt & klappade på magen hela vägen hem & bara "Duktig baby!". :)
Ida

2014-10-17 @ 22:46:49
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Alex

Jippi en sån duktig liten bebis! :D

Svar: Jätteduktig - satt som sagt & klappade på magen mest hela dagen för att på något sätt få visa min tacksamhet! :)
Ida

2014-10-18 @ 11:46:16
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: M

Hurra!!! :)

Svar: Tack! Stor sten från mina axlar!
Ida

2014-10-18 @ 19:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0