Baby's first outdoor gear!

Sandra kan möjligen vara den mest "anti-barn" människa jag känner, men för Baby C har hon gjort ett undantag från dag 1. När hon fick veta att jag var gravid började tex hon gråta för att hon blev så glad & det där har hållt i sig - så pass att hon dök upp med ett gäng små babypresenter i fredags. Nu kan det ju vara som vi inbillar oss, men vi tänker lite att detta möjligen kan vara första gången som hon någonsin köpt något babyrelaterat. Fick en jättegullig liten pyjamas & så Baby Cs första "outdoor gear". Ett par skor från North Face:
Men alltså - hur himla söta?! Eftersom Paul & jag båda var sjukt osportiga som barn känns det också himla bra att Sandra bestämt sig för att vårt barn kommer att vara OK, då kanske hon kan gjuta in lite sunda vanor i ungen! Annars är det nog fara å färde att lilla C kommer att tillbringa sin barndom med näsan i en bok - precis som Paul & jag gjorde.

Kommentarer
Postat av: Alex

baby skor och strumpor måste ju vara någonstans uppe vid "kattungar" på sötlistan!

Svar: Alltså babyskor... jag inser ju att de kanske inte är supernödvändiga eller speciellt praktiska, men de triggar ju helt klart igång någotslags "sötcenter" i hjärnan till 100%!
Ida

2014-10-06 @ 19:10:00
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Håller helt med, så enormt söta =)

Svar: Japp, blir svårt att hålla sig från att gå bananas på den här fronten!
Ida

2014-10-07 @ 15:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0