Belly is low...

Efter helgens lilla "slemproppsdrama" kom jag just på att det kanske kunde vara läge att föreviga magen på kort. Kommer ju från en lång linje av personer som är värdelösa på att fotografera (både vad gäller att komma ihåg att ta kort & att faktiskt få till något vettigt utan ett pekfinger mitt i) så någon gravid-foto-serie var det aldrig tal om att det skulle bli här, men en eller ett par bilder så här på slutet hade ju varit trevligt. Så att jag kan sätta upp något på kylskåpet i fall att jag utvecklar någon form av ostberoende i framtiden! Happ, så här är magen när vi är en månad & två dagar ifrån BF:
Hade ju kunnat putsa spegeln innan jag tog kortet... men men, magen går ju inte att missa i alla fall. Urk på burk vad jag är trött på att vara så här stor. Att jag sen släpade runt på mer än 15 kilo mer än vad jag gör nu back in the fat days är mer än vad min hjärna riktigt kan ta in. Hur stod jag ut?! Jag måste ju ha varit så hög på sockerångor att huvudet inte riktigt tog in hur jobbigt det var för kroppen... Anyway, gigantism till trots, en sak som jag är väldigt glad för just nu är att det definitivt känns som om magen sjunkit. Går så mycket lättare att andas nu än för bara någon vecka sen!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Så fin du är!

Svar: Åh tack! Hur går det med din mage - har den "halkat" ännu längre ner sen ditt förra inlägg?
Ida

2014-10-27 @ 22:54:52
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Malin C

Japp den har vandrat längre ner! Men däremot är han fullt rörlig där inne verkar det som. Vill gärna ha honom rätt placerad snart!

Svar: För mig har magen nu vandrat så pass långt ner att den känns som om den är mindre än vad den var innan! Jag inser ju att det inte är så, men när den inte längre är lika in my face så känns livet betydligt lättare. Vår lilla baby har inte levt rövare lika mycket sedan den började sjunka, men jag känner inget extra tryck på blåsan. Tror alltså inte att Baby C är fixerad än - men busungen har ju överraskat förr! Ska bli spännande att höra vad barnmorskan har att säga idag!
Ida

2014-10-28 @ 05:55:26
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Sandra T

Så vacker du är Ida!!! Det måste vara kul att bo i ett land där många firar Halloween. Frank har köpt på oss några pumpalyktor och föreslår att vi ska fylla våra godisförråd, för här ska det bjudas på godis:) Kraam.

Svar: Åh tack! :)
Det är faktiskt jättekul, speciellt om man bor i ett hus i ett område med många barn. Vi är väldigt spända på hur det ska bli här på fredag - hoppas på massor av små söta besökare! Har ni också grannbarn som kommer förbi eller är det mest vänners barn? & kom ihåg, lyktorna ska bara vara tända när det finns godis att dela ut! Tar det slut måste man blåsa ut ljuset så att man inte gör barnen besvikna. Kram!
Ida

2014-10-28 @ 07:10:22
Postat av: Sandra T

Det blir nog mest grannbarn. Sen vet vi inte hur stort det är hos oss då vi inte bott ett år än i huset. Vilket bra tips med lyktorna, det ska jag komma ihåg! Kram.

Svar: Håller tummarna för att ni ska få lite besökare då, det är ju himla kul när de kommer & plingar på! Desto mindre desto bättre - yttepyttemänniskor som knappt kan ta sig uppför trappen i sina humlekostymer kan vara det sötaste jag vet näst kattungar! :)
Ida

2014-10-29 @ 07:08:07
Postat av: Linnéa i Colorado - Preggo i USA

Sa fint foto :)

Svar: Tack - vad glad jag blir!
Ida

2014-10-31 @ 15:49:07
URL: http://linneaiusa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0