Everything is just freaking elephant...

Det gör ju ingen gladare av att jag klagar så att det räcker för hela klagomuren & lite till... Så från & med nu säger jag att jag har en "Elefantdag" när allt mest känns skit. Alltså, dagar då jag inte orkar annat än att sova/virka lite i intervallerna som jag vaknar till liv. Fortsätter det så här fram tills förlossningen kommer det med andra ord bli JÄKLIGT många elefanter gjorda här i huset... Check i alla fall på julklapp åt en liten tjej jag känner!
Nej men om vi ska vara lite seriösa här. Jag tror på riktigt att jag måste mota min ovilja mot läkare i grind & ta mig till någon form av vårdgivare i helgen. Känns som om jag just nu befinner mig i ett läge där det är bättre att kolla sig en gång extra än att sopa problemen under mattan eller självmedicinera - sånt jag annars brukar vara rätt bra på. Fy fasiken alltså - vi som hade roliga planer för helgen & nu känns det som om det bara kommer att bli ELEFANT av det hela!

Kommentarer
Postat av: Jo

Usch då! Hoppas att det inte är något allvarligt och att det slutar vara elefant snart.

Stor kram!

Svar: Troligtvis slempropp & kroppen som förbereder sig på förlossning & baby. En baby som gärna får ha väldigt få likheter med en elefant!
Ida

2014-10-25 @ 10:31:12
Postat av: Trillingnöten

Mota bort elefanten!! (Men den söta på bilden kan du behålla!)

Svar: Känns så mycket bättre nu när jag varit hos läkaren & fått höra att jag troligtvis inte har en infektion - bara att baby kanske inte är så långt borta trots allt!
Ida

2014-10-25 @ 13:15:26
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0