Kanin has a friend!

Har ju som sagt inte mått så där prima de senaste dagarna & gårdagen var ju bara patetisk. Fast så är det det här med att vara helt & alldeles overksam... Måste verkligen må episkt dåligt för att inte hålla igång med åtminstone något smått, så när jag väl drog mig upp där kring tretiden igår behövde fingrarna något att pyssla med. Tankeförmågan låg inte på topp, så jag föll tillbaka på ett gammalt säkert kort - virka. Är mönstret bara tillräckligt enkelt kan jag få ihop något vettigt oavsett hur sjuk/trött/småfull jag än är! Rotade runt i min stora garnlåda, som äntligen har hittat hit till huset, & fick fatt på lite tweedgarn som bidde till en liten kompis till Kanin.
Eftersom det är en så liten varelse, & eftersom vi har en äkta Mammut här i huset, bestämde Paul & jag oss för att döpa den till Elephas. Baby C skall indoktrineras i nördigheten från dag ett! Egentligen skulle Elephas haft virkade öron, men det räckte inte garnet till för. Så ett litet tag satt en mycket trött, väldigt gravid, kvinna här i soffan & funderade på att köra ner liten virkad kropp i toaletten & spola. Hejdade mig dock eftersom jag tror att Paul blivit rätt trött om vi åkt på en till översvämning bara för att jag är lite gravidinstabil... Tack & lov klickade det tillslut till i huvudet & jag fick till lösningen med tygöron istället & nu är jag liksom så nöjd med det här lilla paret att jag mest vill sitta bredvid spjälsängen & klappa på dem resten av dagen!

Kommentarer
Postat av: Alex

men åh en sån sötnos!
åh du tillåt dig själv att inte göra något om de är de kroppen behöver. Vet att de kan vara sjuktsvårt men de finns ingen anledning att ta ut sig bara för att och de är inget patetiskt med en gravidkvinna som behöver vila eller är hormonell!!

Svar: Tack!
Nej jag vet väl det innerst inne, men jag känner mig ändå rätt patetisk när jag är så där helt & hållet utslagen utan någon egentlig anledning - annat än att jag är gravid då... Virkning är dock himla bra, kan göras nedbäddad upp till hakan & ändå känner man sig inte helt overksam!
Ida

2014-10-23 @ 23:56:57
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Jättesöt! Helt rätt med indoktrineringen, det ska börjas tidigt.

Svar: Tack! Tydligen tyckte Digby det också, vaknade i morse av att han försökte stjäla Elephas ur spjälsängen. Den lilla apan! Hm... Nästa virkprojekt får kanske bli en liten markatt eller något åt det hållet så att Digby också får känna sig med i gemenskapen!
Ida

2014-10-24 @ 18:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0