So close!

Idag bestämde jag mig för att överraska Paul med ett "Ida kan själv". Det blir nämligen lätt så att jag pysslar på med små lätta, invanda, saker här i huset - typ måla lite här & måla lite där. Ni vet, sånt som det inte går att misslyckas med så där värst mycket. Klart att det går att vara bättre & sämre på att måla, men det är ju något som ändå alla gör någon gång i livet. Det är liksom inte ett så stort steg i vad folk tänker att de kan fixa själva i fall att de slår till på ett fult hus. Lite, lägga golv=hyr in någon, måla väggarna=kör ut till färgaffären & skaffa penslar till hela familjen! Att tapetsera däremot, det har väl jag känt varit ett litet steg upp på skalan & något som jag aldrig gett mig på själv. Tills idag, då jag beslutade mig för att sätta upp en halvtapet i vårt lilla badrum. Det gick över förväntan måste jag säga!
Ända till slutet det vill säga... då det tog slut på papper. Åh så frustrerande! Speciellt som Paul frågade i affären om vi inte skulle köpa två rullar & jag bara "Nej, nej, en rulle kommer räcka MER än väl!". Fel.
Saknas ju en enda futtig liten våd plus lite skräp-papper så hade jag fått ihop det hela... Å andra sidan, nu måste vi köpa en rulle till & jag tänker att det får bli en liten kreativ utmaning för mig. Se till så att papperseländet kommer till användning & inte bara får ligga i någon skrubb i tid & evighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0