The Rabbit Effect...

Det är ju ingen hemlighet att det här med att vara gravid inte direkt har varit min grej. Det har mest varit ett enda långt gissel av krämpor, oro & allmän orkeslöshet. Så till den milda grad har jag ogillat upplevelsen att det liksom inte har funnits utrymme för att vara glad. Rent objektivt har jag ju både förstått, & sett fram emot att vi ska få en baby, men känslomässigt har jag inte riktigt legat där. Tills idag. Vi var ute på operation "Köpa alla julklappar medan Ida fortfarande kan gå" & inne på underbara bokaffären Chapters stötte jag på den här lilla filuren:
Det var total förälskelse på fläcken - det gick helt enkelt inte att gå därifrån utan denna ubermjuka lilla sötnos. Hela vägen till bilen var jag så himla glad & ville bara stänga bildörren om mig så att jag skulle kunna packa upp den ur påsen & njuta av sötheten (nej, är inte riktigt i det stadiet att jag tycker att det känns OK att knata runt med ett mjukisdjur i famnen i själva köpcentret). Packade upp den så fort Paul stängt bildörren om mig & som en blixt från klar himmel kom världens jättelycka över att vår baby snart är här. Så när Paul hoppade in på förarsidan möttes stackaren av en storgråtande fru. Lätt panik från hans sida där innan jag fick ur mig ett hackigt "Don't worry, I'm juhuhuhust happy!". Nu sitter Kanin i Baby Cs säng & varje gång jag går förbi & ser den blir jag helt jättevarm i bröstet av glädje!

Kommentarer
Postat av: Alex

haha de här blev JAG alldeles tårig av! Åh vad jag hoppas att du har fått din del av krämpor och problem nu och att resten av graviditet och förlossning går riktigt smidigt.

Svar: Åh tack & vad gullig du är!
Idag ska jag gå & se om jag kan hitta ett tyg som matchar kaninens blommönster att försöka sy babynestet av.
Ida

2014-10-20 @ 07:12:05
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: M

Så fin den var, det där blommiga tyget gjorde liksom hela kaninen! Fint beskrivet, det är nästan som att vi får sitta med där i baksätet på bilen :)

Svar: Eller hur?! Paul var & fingrade på kaninerna som hade samma päls rakt igenom, men för mig var det bara den blommiga som gällde! :)
& det var ett fint litet ögonblick där jag satt med kaninen i knät & känslorna bara välde upp. Väldigt skön känsla eftersom det annars varit så svårt att knyta ann till någonslags babyglädje för mig.
Ida

2014-10-20 @ 16:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0