29 weeks...

29 veckor & nu är det helt officielt, det här med att vara gravid är inte min "cup of tea" - så enkelt är det. Paul har en släkting som varje gång vi ses säger saker i stil med "I hope you'll be off the medication soon so that you can enjoy being pregnant and feel blissful about it!". Alltså... lycksalig, det kommer jag förhoppningsvis att känna mig den dagen Baby C är ute, men innan dess tror jag att det loppet är rätt kört. Jag mår ju förvisso inte illa längre, men bekvämlighetsnivån just nu är väl ungefär lika med noll. De senaste två dagarna har kroppen dessutom bestämt sig för att värka mer eller mindre konstant & värst är naturligvis magen. Så jag går runt & gnider den för att göra det hela lite mer uthärdligt. Paul frågade igår om jag gjorde det för att bonda lite mer med babyn & jag tror att mina ögonbryn kan ha försvunnit permanent från min panna när jag tittade på honom i total misstro... Igår var det faktiskt så illa att jag för första gången kände för att kasta upp händerna i luften & säga "OK, I am done with it - you exit!" följt av mer eller mindre lätt panik när jag insåg att det kommer att fortsätta så här i 11 veckor till. TRETTON om jag har otur. Bara tanken på att gå över tiden en dag får mig att bli stirrig, så för allas trevnad får vi hoppas att Baby C inte brås på sina föräldrar & kommer i tid eller helst lite i förväg! 

Kommentarer
Postat av: Alex

Usch tycker så synd om dig som behöver lida så med graviditeten! Känns ju som om den varar en evighet när man är mitt uppe i de. Får väl bara hoppas på att de inte blir jobbigare och att lilla C inte försöker klamra sig fast där inne längre än nödvändigt. När du står där och bakar tårta till ettårs dagen så kommer de kännas som om de var ett helt liv sedan du var gravid!

Svar: Åh, men det känns som om det aldrig kommer ta slut! Jag är så less att det inte finns på kartan & så har jag bara gjort 3/4... STÖN.
& tårtan, kanske när lilla C fyller 10 år att det kommer att kännas så... Just nu är jag så anti graviditet att jag har väldigt svårt att se att det skulle ta ett ynka år att "komma över" det hela.
Ida

2014-09-12 @ 22:08:05
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0